Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2021
November 2021
December 2021
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Dubai
Goed voorbereid op vakantie

Dubai is een bestemming die vrijwel alles heeft. U treft hier een echte stad met een indrukwekkende skyline midden in de woestijn. Maar ook kilometerslange zandstranden met luxe hotels. Ga een dag shoppen in de grootste mall ter wereld of maak een indrukwekkende excursie in de woestijn. Dubai heeft alles wat u kunt bedenken. Alles? Ja, zelfs skiën is hier mogelijk in de overdekte skihal van Ski Dubai. 

Onze adviseurs

De samensmelting van oud en nieuw is indrukwekkend. Nog geen 40 jaar geleden was Dubai een kleine nederzetting langs Dubai Creek. Deze kleine nederzetting is nu een fraai gerestaureerd 'openluchtmuseum' in een enorme metropool.

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Dubai volgens de Jong Intra Vakanties

Aanraders van de Jong Intra Vakanties

Onze tips voor een heerlijk vakantie naar Dubai? We zetten ze voor u op een rijtje!

Wij hebben 3 tips samengesteld!

Shoppen

Vakantie Dubai - Mall of the Emirates
Als Dubai ergens om bekend staat, dan zijn het wel de perfecte mogelijkheden voor een (luxe) shopping avontuur! Diverse malls, waaronder het grootste winkelcentrum ter wereld - the Mall of the Emirates, maken Dubai tot de droombestemming voor iedere shopper. 

Stranden

Vakantie Dubai - Strandvakantie Dubai
Ondanks dat Dubai een echte stad is, behoren de stranden langs de Perzische Golf tot de beste ter wereld. De luxe hotels langs de kilometerslange stranden maken Dubai uitermate geschikt voor een heerlijke strandvakantie.

Op avontuur in de woestijn

Vakantie Dubai - Woestijnsafari Dubai

Maak kennis met de cultuur van de bedoeïenen, de oorspronkelijke woestijnbewoners van het Arabische schiereiland, tijdens een Dune Safari. Na een tocht door een indrukwekkend landschap maakt u tijdens een traditionele barbecue kennis met eeuwenoude tradities.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 20 vakanties in Dubai

De reis naar Dubai

Vakantie Dubai - Dubai airport

Vervoer naar Dubai

Alle reizen naar Dubai kunt u mij de Jong Intra Vakanties boeken inclusief een vlucht. Vliegen naar Dubai is mogelijk met diverse luchtvaartmaatschappijen vanaf Amsterdam en Brussel. U vlieg comfortabel met o.a. Emirates of KLM in ongeveer 6 uur naar Dubai.


Vervoer in Dubai

Let op: de transfer van luchthaven naar accommodatie is niet inbegrepen. Deze dient u naar wens bij te boeken tijdens het boekingsproces. U kunt er ook voor kiezen alleen een accommodatie te boeken en op eigen gelegenheid naar uw accommodatie in Dubai af te reizen voor een heerlijke strandvakantie of stedentrip.

De beste tijd om te reizen naar Dubai

Hoog- en laagseizoen

Dubai wordt het gehele jaar bezocht. Door de goede klimaatvoorzieningen in o.a. de hotels, het vervoer en de winkelcentra zijn er altijd mogelijkheden om iets te ondernemen. Toch zijn de zomers in Dubai voor veel mensen te warm. Houdt rekening met het seizoen als u plannen heeft om veel van Dubai te zien!

Klimaat in Dubai

Dubai kent een woestijnklimaat. Het hele jaar heerst droogte en in de zomers kan de temperatuur enorm oplopen. Temperaturen ruim boven de 40 graden zijn geen uitzondering.

Gebruiken in Dubai

Typische gebruiken

Dubai is een islamitisch land en kent strenge wetten met betrekking tot bijvoorbeeld het gebruik van alcohol. In de hotels worden de gebruiken van westerse landen gehanteerd, maar bereid u zich goed voor op een verblijf in Dubai. Belangrijk om te weten is dat er tijdens de Ramadan een aantal beperkingen gelden voor toeristen. Zo mag er van zonsopkomst tot zonsondergang niet in het openbaar gegeten, gedronken of gerookt worden. Er zal geen live-entertainment zijn in de hotels en ook dansen is niet toegestaan.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Dubai wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in verre vakanties en stedentrips                                                                                                                                            

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • De beste strandvakanties naar de Dubai

 • De leukste stedenhotels in Dubai                            

 • Gewoon perfect geregeld

Dubai in beeld

 • Dubai skyline en The Palm Jumeirah
  Dubai skyline en The Palm Jumeirah
 • Vakantie Dubai - Dubai airport
  Vakantie Dubai - Dubai airport

Populaire vakanties in Dubai

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 20 vakanties in Dubai
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld