Hotel Petit Palace Santa Cruz

Verschillende reismogelijkheden

Design hotel met een chique uitstraling. Meer reisinformatie

vanaf € 34 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service
  • Uitstekend ontbijt

Hotel Petit Palace Santa Cruz

Modern hotel met een chique uitstraling ondergebracht in een 16de eeuws landhuis.

Bij ons inclusief!
Gratis fietsen: Tijdens uw verblijf kunt u gratis de hotelfietsen gebruiken (zolang de voorraad strekt).

Ligging
Het hotel is gelegen op loopafstand van de kathedraal, in de gezellige Joodse wijk met vele smalle straatjes en tapasbarretjes.

Faciliteiten
Receptie met kluisverhuur, lift, lounge, gratis Wifi in het gehele hotel, Ipads (op aanvraag bij receptie), bar en tuin.

Kamers (47)
De mooie kamers beschikken over een badkamer met bad/douche en toilet, telefoon, tv en airconditioning. Ook kamers voor 4 personen mogelijk.

Inbegrepen
- WiFi
- Gratis fietsen (zolang de voorraad strekt)

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Sevilla in het kort

Midden in een overwegend armoedige streek ligt Sevilla als een oase van weelde. Die rijkdom wordt vormgegeven door de talrijke monumenten en musea die de stad in Zuidwest Spanje sieren. Prachtige laat-islamitische architectuur, Andalusische bouwkunst en barokschilderkunst zijn getuigen van dit grootse verleden. De absolute hoogtepunten van Sevilla zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazar, een complex van Koninklijke verblijven. Laat u tijdens uw stedentrip aan Sevilla niet opjagen. U komt immers toch tijd en ogen te kort. Al met al heeft de stad iets van een toeristisch eldorado, overigens met de bijbehorende temperaturen.