Zekerheden

Wil je een vakantie boeken? Een vakantie is iets om naar uit te kijken, maar kan ook best wat vragen bij oproepen. Want wat als het reisadvies voor je bestemming plotseling wijzigt of wanneer je toch liever een dag eerder naar je vakantiebestemming vertrekt? Wij begrijpen dat je bij het boeken van je reis behoefte hebt aan zekerheid en flexibiliteit, zeker in de huidige tijd. En daarom bieden wij jou onze drie zekerheden aan.

Bij de Jong Intra Vakanties profiteer je van drie zekerheden om vragen en twijfels weg te nemen.

  • Zekerheid over jouw betaling

  • Gratis omboekservice of uniek Flexpakket

  • Zekerheid tijdens jouw reis

Hieronder lees je wat de drie zekerheden van de Jong Intra Vakanties inhouden. Soms is er meer mogelijk dan je denkt. Je kunt altijd contact opnemen met onze reisspecialisten als je er zelf niet uit komt. Wij helpen je dan graag verder.

De 3 zekerheden bij het boeken van jouw vakantie

Zekerheid over jouw betaling

Het is spannend om de betaling voor je reis te voldoen als je nog niet honderd procent zeker weet dat de reis doorgang kan vinden. Daarom zijn alle betalingen gedekt door de SGR zodat je zeker weet dat je jouw geld nooit kwijt bent.

Onze zekerheden:

Alle betalingen zijn te allen tijde gedekt door de SGR

Gratis omboekservice of uniek Flexpakket

Naarmate je vakantie dichterbij komt, kan het zijn dat je voorkeuren veranderen. Wellicht vertrek je toch liever een dag eerder of later of reis je zelfs liever naar een andere bestemming dan de bestemming die je geboekt hebt. In zulke gevallen kun je gebruik maken van onze gratis omboekservice (geldig op alle reizen met eigen vervoer of onze bus/riviercruise) of van ons Flexpakket (geldig op alle Europese vliegreizen), dat je tijdens het boeken van een reis makkelijk aan je boeking toe kunt voegen.

Onze gratis omboekservice

Ben je van plan met eigen vervoer naar je bestemming te reizen of om een busreis of riviercruise met ons te maken? Het kan zo zijn dat het reisadvies voor je bestemming verandert of dat je jezelf prettiger voelt bij een andere bestemming dan je in eerste instantie geboekt hebt. Bij ons kun je daarom een bus- en vliegbusreis, riviercruise, autovakantie, autorondreis of campingreis gratis omboeken tot 28 dagen voor vertrek. Zo kun je met een gerust hart je vakantie boeken, maar heb je ook altijd nog de flexibiliteit om je reisbestemming of reismoment te veranderen.

Wat houdt dit in?

  • Tot 4 weken voor vertrek kun je een autovakantie, autorondreis, campingvakantie, riviercruise of (vlieg)busreis gratis omboeken.

  • Wintersportvakanties zijn uitgesloten van de gratis omboekservice, tenzij inreisbeperkingen hiertoe aanleiding geven. Eventuele prijsverschillen worden bij een omboeking met verrekend.

  • Eventuele reissomverschillen worden verrekend.

Zekerheid tijdens uw reis

  • Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar voor hulp en bijstand in geval van nood. Op een aantal bestemmingen is ook Nederlandssprekende reisleiding van de Jong Intra Vakanties ter plaatse.

  • Als je een (vlieg)busreis of riviercruise geboekt hebt, staat de chauffeur en/of reisleider je bij in geval van nood.

  • Terughaal-garantie: Bij een veranderd reisadvies tijdens jouw vakantie (code oranje) zorgen wij voor hulp en bijstand om je veilig terug naar Nederland te halen