Zekerheid met een Flexpakket

Bij boeking van een zonvakantie, stedentrip of fly drive kun je bij boeking kiezen voor flexibele voorwaarden:

Transavia

Het is mogelijk om Transavia tickets te boeken met Flex Service. De voordelen zijn: wijzig tot 21 dagen van tevoren de vertrekdatum, stel de reis onbeperkt uit tot een jaar na boeking, betaal geen aparte wijzigingskosten meer voor de geboekte vluchten. De kosten voor deze Flex Service bedragen € 20 per persoon retour en is bij boeking te reserveren.

Vueling

Met het Flex Pack van Vueling kies je voor flexibiliteit bij het wijzigen van vliegtickets. Voor € 20 per persoon retour kun je tot 21 dagen voor vertrek de vertrek- en terugreisdatum uitstellen naar een later moment. Je betaalt dan geen aparte wijzigingskosten, alleen het verschil in ticketprijs als het nieuwe ticket duurder is. Voorwaarde is wel dat het reisgezelschap hetzelfde blijft.


Overige luchtvaartmaatschappijen

Voor alle andere luchtvaartmaatschappijen kun je ook kiezen voor flexibiliteit door bij boeking een Flex pakket voor € 20 per persoon retour te reserveren. 

Na het boeken van het Flex pakket kun je de geboekte vlucht gratis omboeken naar een andere datum tot 21 dagen voor vertrek. Tariefverschillen worden verrekend.  Deze voorwaarden zijn niet geldig voor vlieg-busreizen. Voor verre reizen kunnen per luchtvaartmaatschappij andere voorwaarden gelden.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via telefoonnummer 0180-457803.