Zekerheid met een Flexpakket

Bij boeking van een zonvakantie, stedentrip of fly-drive kunt u bij boeking kiezen voor flexibele voorwaarden:

Transavia

Het is mogelijk om Transavia tickets te boeken met Flex Service. De voordelen zijn: wijzig tot 21 dagen van tevoren de vertrekdatum, stel de reis onbeperkt uit tot een jaar na boeking, betaal geen aparte wijzigingskosten meer voor de geboekte vluchten. De kosten voor deze Flex Service bedragen € 20 per persoon retour en is bij boeking te reserveren.

Vueling

Met het Flex Pack van Vueling kiest u voor flexibiliteit bij het wijzigen van uw vliegtickets. Voor € 20 per persoon retour kunt u tot 21 dagen voor vertrek uw vertrek- en terugreisdatum uitstellen naar een later moment. U betaalt dan geen aparte wijzigingskosten, alleen het verschil in ticketprijs als het nieuwe ticket duurder is. Voorwaarde is wel dat uw reisgezelschap hetzelfde blijft.


Overige luchtvaartmaatschappijen

Voor alle andere luchtvaartmaatschappijen kunt u ook kiezen voor flexibiliteit door bij boeking een Flex pakket voor € 20 per persoon retour te reserveren. 

Na het boeken van het Flex pakket kunt u uw geboekte vlucht gratis omboeken naar een andere datum tot 21 dagen voor vertrek. Tariefverschillen worden verrekend.  Deze voorwaarden zijn niet geldig voor vlieg-busreizen. Voor verre reizen kunnen per luchtvaartmaatschappij andere voorwaarden gelden.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met onze reisspecialisten via telefoonnummer 0180-457803.