Die Manjifieke Suide 16-daagse autorondreis – inclusief vliegreis / 15-daagse autorondreis – exclusief vliegreis

 • Kaap de Goede Hoop
 • Zonsondergang in Kaapstad
 • Pinguïns op Boulders Beach
 • Lion's Head, Kaapstad
 • Chapman's Peak Drive
 • 20 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Inclusief privé hoteltransfer
 • Inclusief gratis Kaapstad city tour
 • Addo Elephant National Park
 • Inclusief reisgids
 • Ook zeer geschikt als familiereis.

Deze prachtige privé rondreis brengt u langs alle hoogtepunten van de West- en Oost Kaap provincies. U begint uw reis in de wereldstad Kaapstad, vanaf waar u via de prachtige route 62 door de Karoo reist, langs de kust en tuinenroute naar het Addo Elephant National Park. Via het pittoreske Graaff-Reinet en het walvisstadje Hermanus eindigt deze rondreis in stijl in de beroemde wijnlanden rondom Ka

Vervoersmogelijkheden
15-daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Kaapstad
 2. Dag 2-3: Kaapstad
 3. Volledig 15 daags programma

Over Die Manjifieke Suide

Intro

Deze prachtige privé rondreis brengt u langs alle hoogtepunten van de West- en Oost Kaap provincies. U begint uw reis in de wereldstad Kaapstad, vanaf waar u via de prachtige route 62 door de Karoo reist, langs de kust en tuinenroute naar het Addo Elephant National Park. Via het pittoreske Graaff-Reinet en het walvisstadje Hermanus eindigt deze rondreis in stijl in de beroemde wijnlanden rondom Kaapstad.

Hoogtepunten

- Kaapstad: o.a. Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland, Tafelberg
- Knysna
- Tuinenroute
- Addo Elephant National Park
- Graaff-Reinet: Kaap-Hollandse huizen
- Oudtshoorn: struisvogels en Cango Caves
- Wijnlanden: wijnen proeven en culinair genieten


Verblijf

Accommodatie

Gedurende deze rondreis verblijft u in goede middenklasse accommodaties. De genoemde (voorbeeld)accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er kan een alternatief in de regio gereserveerd worden.

3 x Kaapstad - aha Harbour Bridge
1 x Swellendam - Aan de Oever Guest House
2 x Knysna - South Villa Guest House
1 x Cape St. Francis - Cape St. Francis Lifestyle Estate
2 x Addo Elephant National Park - Chrislin African Lodge
1 x Graaff-Reinet - Villa Reinet Guest House
2 x Oudtshoorn - De Denne Country Guest House
2 x Stellenbosch - Baruch on Lovell Guest House


Locatie

Toon de kaart

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Kaapstad

  U vliegt vandaag van Amsterdam naar de luchthaven van Kaapstad. Hier van­daan wordt u naar uw eerste sfeervol en centraal gelegen accommodatie gebracht, waar u 3 nachten verblijft. De volgende ochtend gaat u op pad met uw comfortabele huurauto.

 2. Dag 2-3: Kaapstad

  In de ochtend neemt u een taxi naar het dichtstbijzijnde stadskantoor waar u uw huurauto kunt ophalen. Met de majestueuze Tafelberg op de achtergrond is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld. Levendig en ontspannen is de stad als geen ander. De locatie is fabuleus, te mid­den van Nationale Parken, welke van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid zijn. De interessante 350-jaar oude geschiedenis van Kaapstad, de verscheidenheid aan historische en moderne gebouwen, de multiculture­le flair, het maritieme karakter van de stad, de ontspannen levensstijl van de inwoners en het bruisende Victoria & Alfred Waterfront dragen bij aan de bijzondere aantrekkingskracht van de stad. Geniet van de zon op het strand van Camps Bay, of relax in één van de vele cafeetjes aan de boulevard. Op korte afstand van de stad vindt u het kleurrijke Kirstenbosch Gardens, her­haaldelijk uitgeroepen tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Maar ook een bezoek aan Cape Point en de pinguïns op Boulder’s Beach is zeer aan te bevelen. Een leuke manier om Kaapstad te bekijken is vanaf de beroemde “hop-on hop-off” bus, een rode dubbeldekker, die doet denken aan de toeristische bussen in Londen (inclusief).

   

 3. Dag 4: Kaapstad - Swellendam (ca. 200 km)

  Vandaag reist u door naar het plaats­je Swellendam, waar u één nacht verblijft. Swellendam is de derde oudste nederzetting in Zuid-Afrika en staat bekend om de bijzondere architectuur in de Kaaps-Hollandse en Victoriaanse stijl. Bezienswaardig is het Drostdy, het oude huis van de gouverneur uit 1749, waarin nu een streekmuseum is gevestigd.

   

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Amsterdam - Kaapstad

  U bent op eigen gelegenheid naar Kaapstad gereisd. Vanaf de luchthaven wordt u naar uw eerste sfeervol en centraal gelegen accommodatie gebracht, waar u 3 nachten verblijft. De volgende ochtend gaat u op pad met uw comfortabele huurauto.

 2. Dag 2-3: Kaapstad

  Met de majestueuze Tafelberg op de achtergrond is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld. Levendig en ontspannen is de stad als geen ander. De locatie is fabuleus, te mid­den van Nationale Parken, welke van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid zijn. De interessante 350-jaar oude geschiedenis van Kaapstad, de verscheidenheid aan historische en moderne gebouwen, de multiculture­le flair, het maritieme karakter van de stad, de ontspannen levensstijl van de inwoners en het bruisende Victoria & Alfred Waterfront dragen bij aan de bijzondere aantrekkingskracht van de stad. Geniet van de zon op het strand van Camps Bay, of relax in één van de vele cafeetjes aan de boulevard. Op korte afstand van de stad vindt u het kleurrijke Kirstenbosch Gardens, her­haaldelijk uitgeroepen tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Maar ook een bezoek aan Cape Point en de pinguïns op Boulder’s Beach is zeer aan te bevelen. U verblijft hier 3 nachten in een sfeervol en centraal gelegen guesthouse. Een leuke manier om Kaapstad te bekijken is vanaf de beroemde “hop-on hop-off” bus, een rode dubbeldekker, die doet denken aan de toeristische bussen in Londen (inclusief).

   

 3. Dag 4: Kaapstad - Swellendam (ca. 200 km)

  Vandaag reist u door naar het plaats­je Swellendam, waar u één nacht verblijft. Swellendam is de derde oudste nederzetting in Zuid-Afrika en staat bekend om de bijzondere architectuur in de Kaaps-Hollandse en Victoriaanse stijl. Bezienswaardig is het Drostdy, het oude huis van de gouverneur uit 1749, waarin nu een streekmuseum is gevestigd.

   


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 14 overnachtingen volgens programma in goede middenklasse accommodaties
 • 14 x ontbijt
 • “hop-on-hop-off” city tour in Kaapstad (dag 2 of 3)
 • Hoteltransfer vanaf luchthaven Kaapstad
 • Uitgebreide reisbescheiden met accommodatie vouchers en Nederlandstalige routebeschrijving
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en eventuele binnenlandse vluchten, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • Huurauto: Deze is in de volgende stap van het boekingsproces extra bij te reserveren. Bekijk hier ons ruime aanbod, de algemene voorwaarden en scherpe tarieven.
 • Brandstofkosten, entree- en parkeergelden en "conservation fees" (nationale) natuur- en wildparken
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook