Pragtig Suid-Afrika 21-daagse autorondreis – exclusief vliegreis Pragtig Suid-Afrika / 22-daagse autorondreis – inclusief vliegreis Pragtig Suid-Afrika

 • Cheetah
 • Kruger National Park
 • Buffalo's
 • Pragtig Suid-Afrika
 • Panorama
 • 21 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Kruger National Park
 • Inclusief Safari en Hippo & Croc cruise
 • Tuinenroute & Kaapregio
 • Inclusief reisgids
 • Verlenging mogelijk
 • Ontdek alle hoogtepunten!

Een prachtige en zeer complete rondreis waarbij u de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika aandoet in een rustig tempo voor een onvergetelijke vakantie. Het wereldberoemde Kruger National Park, het koninkrijk eSwatini (voorheen Swaziland), het bijzondere Hluhluwe Game Reserve passeren allemaal de revue. Maar ook de indrukwekkende Drakensbergen, het pittoreske Graaff-Reinet en de prachtige Tuinroute mo

Vervoersmogelijkheden
21-daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Johannesburg
 2. Dag 2-4: Johannesburg – Panorama regio (ca. 375 km)
 3. Volledig 21 daags programma

Over Pragtig Suid-Afrika

Intro

Een prachtige en zeer complete rondreis waarbij u de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika aandoet in een rustig tempo voor een onvergetelijke vakantie. Het wereldberoemde Kruger National Park, het koninkrijk eSwatini (voorheen Swaziland), het bijzondere Hluhluwe Game Reserve passeren allemaal de revue. Maar ook de indrukwekkende Drakensbergen, het pittoreske Graaff-Reinet en de prachtige Tuinroute mogen niet ontbreken. U sluit deze reis af met een heerlijk verblijf in de mooiste stad ter wereld: Kaapstad!

Hoogtepunten

- Panorama Route
- Kruger National Park
- eSwatini (Swaziland)
- St. Lucia
- Hluhluwe-iMfolozo Game Reserve
- Drakensbergen
- Graaff-Reinet
- Addo Elephant National Park
- Tuinenroute
- Oudtshoorn
- Kaapstad


Verblijf

Accommodatie

Gedurende deze rondreis verblijft u in goede middenklasse accommodaties. De genoemde (voorbeeld)accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er kan een alternatief in de regio gereserveerd worden.

1 x Johannesburg - Holiday Inn Johannesburg Airport
3 x Kiepersol - Chestnut Country Lodge
1 x eSwatini (Swaziland) - KaMsholo Bushveld Safari
3 x St. Lucia - Forest Lodge and Villas
2 x Drakensbergen - Dalmore Guest Farm
1 x Bloemfontein - De Oude Kraal Country House
1 x Graaff-Reinet - Villa Reinet Guest House
2 x Addo Elephant NP - Chrislin African Lodge
2 x Knysna - South Villa Guest House
1 x Oudtshoorn - De Denne Country Guest House
3 x Kaapstad - aha Harbour Bridge Hotel


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Amsterdam - Johannesburg

  U bent op eigen gelegenheid naar Johannesburg gereisd. Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar uw hotel, waar u één nacht verblijft. De volgende ochtend gaat u op pad met uw comfortabele huurauto.

 2. Dag 2-4: Johannesburg – Panorama regio (ca. 375 km)

  Na een welverdiende nachtrust haalt u vandaag uw huurauto op en reist u naar de provincie Mpumulanga, waar u 3 nachten verblijft nabij de Panorama route. Vanuit uw verblijf kunt u de prachtige Panorama­route bezoeken. Een prachtige dagtocht langs o.a. God’s Window, Bourke’s Luck Potholes, de Drie Rondavels en de Blyde River Canyon. U zult genieten van de prachtige vergezichten, spectaculaire watervallen en de vriendelijke bevol­king. Tevens bent u vanuit uw verblijf nabij één van de toegangspoorten tot het Kruger National Park. Dankzij de grote variëteit aan wildlife, uitgestrekte savannes en een lange geschiedenis is het Krugerpark de meest bezochte attractie van Zuid-Afrika. En met recht, want dit wildpark is één van de mooiste en grootste safariparken van de hele wereld. Ga op zoek naar de Big 5 (de leeuw, olifant, buffel, (zwarte)neushoorn en luipaard), maar spot ook nijlpaarden, giraffen, impala’s, zebra’s, gemsbokken en nog veel meer.

 3. Dag 5: Panorama regio - Swaziland (ca. 275 km)

  Vandaag reist u door naar het konink­rijkje Swaziland. Het is het op 2 na kleinste land van Afrika. Swaziland is ruig, groen en ongerept met schitte­rende bergen en adembenemende vergezichten. U verblijft in een sfeervolle lodge. In het Mlilwane Wildlife Sanctuary, één van de grootste parken van Swaziland, kunt u diverse safari activiteiten ondernemen, zoals fiets- en wandelsafari’s.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Johannesburg

  U vliegt vandaag van Amsterdam naar Johannesburg, waar u één nacht verblijft. De volgende ochtend gaat u op pad met uw comfortabele huurauto.

 2. Dag 2-4: Johannesburg – Panorama regio (ca. 375 km)

  U reist vandaag naar de provincie Mpumulanga, waar u 3 nachten verblijft nabij de Panorama route. Vanuit uw verblijf kunt u de prachtige Panorama­route bezoeken. Een prachtige dagtocht langs o.a. God’s Window, Bourke’s Luck Potholes, de Drie Rondavels en de Blyde River Canyon. U zult genieten van de prachtige vergezichten, spectaculaire watervallen en de vriendelijke bevol­king. Tevens bent u vanuit uw verblijf nabij één van de toegangspoorten tot het Kruger National Park. Dankzij de grote variëteit aan wildlife, uitgestrekte savannes en een lange geschiedenis is het Krugerpark de meest bezochte attractie van Zuid-Afrika. En met recht, want dit wildpark is één van de mooiste en grootste safariparken van de hele wereld. Ga op zoek naar de Big 5 (de leeuw, olifant, buffel, (zwarte)neushoorn en luipaard), maar spot ook nijlpaarden, giraffen, impala’s, zebra’s, gemsbokken en nog veel meer.

 3. Dag 5: Panorama regio - eSwatini (ca. 275 km)

  Vandaag reist u door naar het konink­rijkje eSwatini (voorheen Swaziland). Het is het op 2 na kleinste land van Afrika. eSwatini is ruig, groen en ongerept met schitte­rende bergen en adembenemende vergezichten. U verblijft in een sfeervolle lodge. In het Mlilwane Wildlife Sanctuary, één van de grootste parken van eSwatini, kunt u diverse safari activiteiten ondernemen, zoals fiets- en wandelsafari’s.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 20 overnachtingen volgens programma in goede middenklasse accommodaties
 • 20 x ontbijt
 • Hippo & Croc cruise St. Lucia (dag 7 of 8)
 • Hluhluwe safari (dag 7 of 8)
 • "Hop-on-Hop-off" city tour in Kaapstad (dag 19 of 20)
 • Uitgebreide reisbescheiden met accommodatie vouchers en Nederlandstalige routebeschrijving
 • Hotel shuttle service vanaf luchthaven Johannesburg
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en eventuele binnenlandse vluchten, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • Huurauto: Deze is in de volgende stap van het boekingsproces extra bij te reserveren. Bekijk hier ons ruime aanbod, de algemene voorwaarden en scherpe tarieven
 • One-way fee en kosten grensoverschrijding huurauto, brandstof- en parkeerkosten
 • Entreegelden en conservation fees (nationale) natuur- en wildparken
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook