Appartementen Blaumar Salou

  1. Spanje
  2. Costa Dorada
  3. Salou
  • Zicht op hotel
  • Zwembad met glijbaan
  • Inrichting kamer
  • Voorbeeld kamer
  • Exterieur-1
  • 11 foto's

Dit aparthotel is met recht een aanrader voor een uitstekende gezinsvakantie door haar ruime kamers en vele faciliteiten voor jong en oud.

Vervoersmogelijkheden

Over Appartementen Blaumar Salou

Intro

Dit aparthotel is met recht een aanrader voor een uitstekende gezinsvakantie door haar ruime kamers en vele faciliteiten voor jong en oud.

Transfer

Transfer luchthaven - appartementen v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto bijboeken.

Buspendelgasten

U wordt bij de haven opstap gebracht en opgehaald of bij een bushalte op de boulevard (uitstap bij het hotel Blaumar niet gegarandeerd).

Bijzonderheden

Maaltijden in buffetvorm, met tevens kinderbuffet en af en toe thema-avonden. Tijdens de maaltijden dient u gepast gekleed te zijn (geen zwem- of sportkleding). Huisdieren niet toegestaan. Tegen betaling: Kinderbed (ca. € 7 p.d., opgeven bij boeking).
Let op: Halfpension is mogelijk tot 14/10 (vertrek). Volpension is mogelijk tot 30/9 (vertrek).


Verblijf

Gelegen in het direct naast hotel Blaumar gelegen gebouw. Met woon/slaapkamer met telefoon, tv, zithoek, huurkluisje (ca. € 5 p.d.), 2-persoonsslaapbank en airconditioning. Kitchenette met 2 kookplaten, koelkast en magnetron. 2-Persoonsslaapkamer. Badkamer met bad/douche en toilet. Balkon met zitje. Zwembadzicht of zijzeezicht.

Locatie

Op ca. 50 m van de palmenboulevard en het strand, op ca. 10 minuten loopafstand van het uitgaanscentrum van Salou. Het oude centrum van Salou ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Toon de kaart

Faciliteiten

    • Receptie, liften, bar, buffetrestaurant, à la carte restaurant, zwembad met apart kinderbad, handdoekenservice, ligstoelen, poolbar, fitness, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, uitgebreid animatieprogramma voor jong (miniclub 4-12 jaar) en oud, minidisco van ca. 21.00 tot 22.00 uur. Gratis Wifi in de gehele accommodatie beschikbaar. Uniek: de Nintendo-zaal met gratis gebruik van Game Cube en Game Boy. Daarnaast nog een speelzaal met biljart, tafelvoetbal, tafeltennistafel, electronische spellen en diverse bordspellen. Tegen betaling: Parkeerplaats (€ 15 per dag).

Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
Reizen per vliegtuig
  • - Vliegreis vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Charleroi, Weeze, Düsseldorf of Keulen naar Barcelona of Reus

  • Handbagage

Niet inbegrepen
Reizen per vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Transfer luchthaven - hotel v. v. (eenvoudig bij boeking te reserveren)

Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland


Anderen bekeken ook