Northwest Explorer 16-daagse autorondreis inclusief vliegreis / 15-daagse autorondreis

 • Oregon Columbia River Gorge
 • British Columbia
 • Yellowstone NP Old Faithful
 • Oregon Mount Hood
 • Washington State
 • 16 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Combineer Amerika met Canada!

Tijdens deze zeer complete reis ontdekt u vele hoogtepunten die de noordwestelijke staten van Amerika en het westen van Canada te bieden hebben. Enorme gletsjers worden afgewisseld met actieve vulkanen, woeste kustlijnen veranderen langzaam in uitgestrekte weidelandschappen en enorme bossen verbergen machtige bergtoppen. Een fantastische reis voor iemand die hoogtepunten van zowel Amerika als Cana

Vervoersmogelijkheden
15-daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Seattle
 2. Dag 2: Seattle - Vancouver (ca. 225 km)
 3. Volledig 15 daags programma

Over Northwest Explorer

Intro

Tijdens deze zeer complete reis ontdekt u vele hoogtepunten die de noordwestelijke staten van Amerika en het westen van Canada te bieden hebben. Enorme gletsjers worden afgewisseld met actieve vulkanen, woeste kustlijnen veranderen langzaam in uitgestrekte weidelandschappen en enorme bossen verbergen machtige bergtoppen. Een fantastische reis voor iemand die hoogtepunten van zowel Amerika als Canada in één reis wil ontdekken!

Hoogtepunten

- Seattle
- Vancouver
- Jasper National Park
- Banff National Park
- Calgary
- Waterton Lakes National Park
- Glacier National Park
- Yellowstone National Park
- Grand Teton National Park
- Craters of the Moon National Monument
- Mount Rainier National Park


Verblijf

Accommodatie

Gedurende deze autorondreis verblijft u in goede middenklasse hotels.
1 x Seattle
2 x Vancouver
1 x Kamloops
1 x Jasper National Park
1 x Banff National Park
1 x Calgary
1 x Kalispell
1 x Yellowstone National Park
1 x Jackson
1 x Twin Falls
1 x Pendleton
1 x Yakima
1 x Seattle


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Seattle

  Na aankomst op de luchthaven van Seattle haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel nabij de luchthaven voor uw overnachting.

 2. Dag 2: Seattle - Vancouver (ca. 225 km)

  De ochtend kunt u gebruiken om een aantal van de hoogtepunten van de prachtig gelegen stad Seattle te verkennen, zoals de Space Needle, de haven, Pike Place Market en één van de vele prima koffietentjes. Vervolgens gaat u op weg naar Canada. De komende 2 nachten verblijft u in Vancouver.


 3. Dag 3: Vancouver

  U heeft de hele dag de tijd om in deze unieke stad door te brengen of om de ferry naar Vancouver Island te nemen voor een bezoek aan de stad Victoria. In Vancouver zelf kunt u lekker gaan winkelen op Robson Street, een terrasje pikken in het gezellige Gastown of een mooie wandeling gaan maken in Stanley Park. Hier heeft u een schitterend uitzicht op de stad zelf en haar omgeving.


Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Seattle

  U gaat op eigen gelegenheid naar uw hotel nabij de luchthaven voor uw overnachting.

 2. Dag 2: Seattle - Vancouver (ca. 225 km)

  De ochtend kunt u gebruiken om een aantal van de hoogtepunten van de prachtig gelegen stad Seattle te verkennen, zoals de Space Needle, de haven, Pike Place Market en één van de vele prima koffietentjes. Vervolgens gaat u op weg naar Canada. De komende 2 nachten verblijft u in Vancouver.


 3. Dag 3: Vancouver

  U heeft de hele dag de tijd om in deze unieke stad door te brengen of om de ferry naar Vancouver Island te nemen voor een bezoek aan de stad Victoria. In Vancouver zelf kunt u lekker gaan winkelen op Robson Street, een terrasje pikken in het gezellige Gastown of een mooie wandeling gaan maken in Stanley Park. Hier heeft u een schitterend uitzicht op de stad zelf en haar omgeving.Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 14 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties in een kamer met bad of douche en toilet
 • Verzorging op basis van logies
 • Uitgebreide Nederlandstalige digitale en virtuele algemene informatie over Amerika en de door u te bezoeken plaatsen en bezienswaardigheden, dag-tot-dag routekaart en routesuggesties met vele tips voor onderweg en op uw overnachtingsadres, hotellijst, hotelbeschrijvingen en uw hotelvouchers. U ontvangt al deze informatie reeds voor vertrek bij uw reisbescheiden
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Huurauto
 • Parkeer-, tol- en entreegelden en entreegelden nationale parken


Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema


Anderen bekeken ook