Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Reisverzekeringen bij de Jong Intra Vakanties

Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren, zo zijn zij een organisatie met continue aandacht voor kwaliteit, waar u kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening, hetgeen goed aansluit bij de visie van de Jong Intra Vakanties.
Voordat u een verzekering wilt afsluiten wilt u wellicht eerst berekenen hoeveel de verzekering u gaat kosten. Daarom bieden wij u op deze pagina de mogelijkheid om de premie van de verschillende verzekeringen te berekenen.

Kortlopende Reisverzekering

Onze kortlopende reisverzekering kunt u zelf indelen en op maat maken. U zorgt er dus zelf voor dat uw verzekering naadloos aansluit bij uw vakantieplannen en u geen premie betaalt voor zaken die u helemaal niet wilt verzekeren. Ideaal toch!?

Kortlopende Annuleringsverzekering

Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Ook moet u dan een deel van de reissom betalen. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met onze Annuleringsverzekering krijgt u de financiële schade door het annuleren van uw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als u uw reis moet annuleren voordat u vertrekt. De Annuleringsverzekering keert u ook geld uit als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet afbreken.
Klik hier voor de polisvoorwaarden Unigarant reis- en annuleringsverzekering kortlopend
Klik hier voor de premie’s en verzekerde bedragen voor de Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Bel voor het afsluiten van een kortlopende reis- of annuleringsverzekering met: 0180 – 45 78 03 of stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer en uw reserveringsnummer naar: verkoop@dejongintra.nl
Onze collega’s kunnen u dan gericht informeren over de verzekeringen van Unigarant en deze voor u bijboeken.

Doorlopende Reisverzekering

Met de Doorlopende Reisverzekering kunt u zo vaak uw koffers pakken als u wilt. Zonder elke keer opnieuw een reisverzekering af te moeten sluiten. Want de Doorlopende Reisverzekering sluit u eenmalig, waarna ieder jaar opnieuw al uw vakanties verzekerd zijn, het hele jaar door. Als het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie in binnen- of buitenland.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen (ook een weekendje weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering. De Annuleringsverzekering is niet alleen bruikbaar voordat u vertrekt, ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt. Ook theatervoorstellingen en concerten vallen binnen deze ruime annuleringsverzekering.
Klik hier voor de de polisvoorwaarden Unigarant reis- en annuleringsverzekering doorlopend
Klik hier om uw premie voor de doorlopende Reis- of Annuleringsverzekering te berekenen