Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Over ons

Een hele fijne vakantie

Dat wensen wij, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft.

Coby van Dongen
Commercieël directeur

Daarom kiest u voor de Jong Intra Vakanties

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie
ANVR SGR KTB Calamiteitenfonds

Op zoek naar

Veel gestelde vragen
Contact informatie
Routebeschrijving

Leuke feiten op een rij

200.000+
klanten mogen verwelkomen in 2016
8,5
beste allround reisorganisatie 2014, 2015, 2016 & 2017
sinds 1972
zijn wij onze klanten al van dienst
90
enthousiaste medewerkers

Wat onze klanten vinden

Denise van Putten “Al voor de 3e keer een schitterende stedentrip beleefd met de Jong Intra Vakanties! Met de Thalys comfortabel naar Parijs. Een leuke fietstour gedaan en een prachtige boottocht voor herhaling vatbaar.”

Lees meer Lees minder

Awards

Zoover Award

In april 2016 door u gekozen als beste auto vakanties aanbieder. Bijzonder veel dank hiervoor! Deze erkenning geeft ons ongekend veel energie om de mooiste reizen voor uw te ontwikkelen.

Vakantie Awards

Op 6 februari 2016 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor de beste busvakanties in ontvangst nemen. Daar zijn wij bijzonder trots op. Wij willen onze klanten oprecht bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en onze chauffeurs en reisleiders voor hun geweldige inzet.

Reisgraag Awards

Voor de vierde jaar op rij heeft de Jong Intra Vakanties de Reisgraag award ontvangen voor de beste allround reisorganisatie. Daar ben ik bijzonder trots op en heel blij mee. De waardering die onze klanten op deze manier uitspreken, ervaar ik als een kroon op het werk van mijn collega’s die dagelijks actief zijn om voor onze gasten mooie bus- vlieg- auto- en treinvakanties te verzorgen.

Volg ons op

Facebook Instagram