Nieuws

Dubbele waardering voor de Jong Intra Vakanties

Ridderkerk, 29 januari 2018

Zaterdagavond 27 januari jl. werden tijdens het jaarlijkse Reisgala de ‘Oscars’ van de Reisbranche uitgereikt, de VakantieAwards. Voor meerdere categorieën kregen de ruim vierhonderd aanwezigen te horen wie de genomineerden waren en welke reisbedrijven uiteindelijk de Awards toebedeeld kregen. De Jong Intra Vakanties was in maar liefst zes categorieën genomineerd en mocht deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen voor zowel Wintersport als voor Busvakanties.

De VakantieAwards zijn een brede brancheprijs, iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, kan zijn/haar stem uitbrengen. Professionals op het gebied van reizen en vakanties weten als geen ander welke toeristische bedrijven het beste presteren en het beste staan aangeschreven.

Het is het zoveelste jaar op rij dat de Award voor Busvakanties de Jong Intra toekwam.

Het winnen van de WintersportAward kwam als verrassing. “Dat we ook op ons wintersportproduct zo gewaardeerd worden, is voor ons echt een compliment”, zegt Coby van Dongen, commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties.

Voor wat betreft onze busvakanties bevestigt de Award dat de Jong Intra de goede weg in is geslagen omdat de touroperator dit jaar het aanbod busexcursie- en rondreizen voor een groot deel heeft vernieuwd. Tips en aanbevelingen van zowel gasten als reisadviseurs zijn waar dat mogelijk was in deze vernieuwing meegenomen. In de zomer van 2017 werden tevens 8 Luxury Class Touringcars aan het wagenpark toegevoegd. Daarnaast werd een nieuwe Wisselplaats in Beek in gebruik genomen. Allemaal aspecten die gewaardeerd worden door gasten en reisadviseurs, zo is nu gebleken. Maar, Coby van Dongen blijft erbij; “uiteindelijk zijn het de chauffeurs en reisleiders die onze busreizen zo populair maken, zij waarborgen immers de service, kwaliteit en toegevoegde waarde tijdens de reis”.

Daags na de Vakantiebeurs in Utrecht begin januari, ontving de touroperator ook al de Publieksprijs Beste Allround Touroperator van Reisgraag.nl.