Nieuws

Reisstudio geopend!

1 maart 2017

Met ingang van heden kunnen gasten van de Jong Intra Vakanties op het kantoor in Ridderkerk terecht voor een persoonlijk reisadvies in de Reisstudio van de Touroperator.
Alle reizen van de Jong Intra Vakanties, zijn al jaren te reserveren bij ANVR-reisbureaus in Nederland, telefonisch of via diverse reiswebsites, waaronder die van de touroperator zelf. Veelal hebben gasten echter toch de wens om een droomreis op maat, een autorondreis of elke andere willekeurige reis, persoonlijk vooraf te bespreken om een goede keus te kunnen maken. ‘De gasten die daarvoor naar ons toe kwamen, werden altijd al door ons ontvangen op het kantoor aan de Havenkade. Nu hebben wij voor hen een inspirerende ruimte gecreëerd waar zij ontvangen worden. Hier kunnen ze in alle rust met één van onze reisspecialisten de reiswensen van A tot Z in detail voorbespreken, uiteraard onder het genot van een kopje koffie’ aldus Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties.
De reisstudio voor een reisadvies op maat is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren en wanneer de klant dat wenst op afspraak op zaterdag of buiten de kantooruren. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de verkoopafdeling van de Jong Intra op 0180-45 78 03.