Nieuws

Corona update 14 augustus 2020

Laatste info: voor Griekenland dient u per 17/8 bij aankomst een negatieve coronatest te laten zien.

Voor de bestemmingen Noorwegen, Malta, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland), Zweden, Kroatië, Ierland, Marokko, de bestemmingen Barcelona, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar en Santa Susanna in de provincie Barcelona en Lissabon en omgeving en onze verre bestemmingen geldt als reisadvies Code Oranje.

Dit betekent dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken alleen noodzakelijke reizen aanbeveelt. Wij schorten onze reizen tot en met 31 augustus 2020 op voor alle Europese bestemmingen en tot en met 15 september 2020 voor alle intercontinentale bestemmingen. U kunt een keuze maken voor een andere reis uit het veelzijdige aanbod van de Jong Intra Vakanties of u kunt uw reis annuleren. In dat geval verstrekken wij u binnen 7 werkdagen een Corona voucher, met SGR dekking.

Daar een reisadvies in de vorm van Code Oranje ook snel naar Code Geel kan wijzigen, bekijken wij op 21 augustus aanstaande hoe de actuele situatie dan is. Met name voor het vakantieland Kroatië verwachten wij op korte termijn een wijziging daar vanuit Duitsland en vanuit België wel naar deze bestemming gereisd mag worden.