Eilandhoppen Griekenland - AdobeStock 202647952

Eilandhoppen Griekenland

Ronald

Griekenland is een van mijn favoriete bestemmingen. Het is niet alleen een prachtig land om te zien, maar ook de cultuur en de Griekse keuken zijn zeer goed. Griekenland kent een groot aantal eilanden die erg populair zijn als vakantiebestemmingen. Om zoveel mogelijk van Griekenland te leren kennen raad ik u aan om uw volgende vakantie te gaan eilandhoppen in Griekenland.

Ronald

Zonvakanties specialist

Ieder eiland heeft zijn eigen karakter en ieder eiland is fantastisch.

Onze aanbevelingen voor eilandhoppen in Griekenland

 • Eilandhoppen langs de mooiste Cycladen

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Griekse eilanden
  Pyrgos op het eiland Tinos
  v.a. 953 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Eilandhoppen naar Mykonos en Santorini

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Griekse eilanden
  Mykonos
  v.a. 1.630 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Eilandhoppen naar Serifos en Milos

  1. Griekenland
  2. Individuele rondreizen Griekenland
  3. Griekse eilanden
  Plaka op Milos
  v.a. 1.030 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.


Eilandhoppen in Griekenland met de Jong Intra Vakanties

Eilandhoppen langs de mooiste Cycladen

Griekenland kent oneindig veel eilanden en van al die eilanden is de Cycladen de populairste eilandengroep om te eilandhoppen. De Cycladen staan bekend om de witte huisjes met platte daken, smalle steegjes die vaak onder gebouwen lopen en waar mooie arcadebogen te zien zijn.

Wanneer u kiest voor eilandhoppen Cycladen begint uw reis in het levendige Athene, waarna u de eilanden Tiros en Syros bezoekt. Tijdens het eilandhoppen langs de Cycladen verblijft u in fijne 3- en 4-sterren hotels die met zorg voor u zijn geselecteerd. Zo kunt u onbezorgd genieten van al het moois dat Athene en de Cycladen eilanden te bieden hebben.

Eilandhoppen langs de mooiste Cycladen

Eilandhoppen naar Mykonos en Santorini

U kunt vanaf nu ook eilandhoppen naar Santorini en Mykonos met de Jong Intra Vakanties. Santorini en Mykonos zijn uiterst populaire vakantiebestemmingen in Griekenland en mogen daarom niet ontbreken. Tijdens het eilandhoppen in Griekenland geniet op Mykonos van de stranden en schoonheid van deze plaats. Eilandhoppen Santorini staat juist meer voor cultuur, natuur en prachtige dorpjes.

Uw reis start in Athene en vanuit daar steekt u per ferry over naar het prachtige en luxueuze eiland Mykonos. Na een paar dagen brengt de ferry u van Mykonos naar Santorini. Paradijselijke stranden, indrukwekkende landschappen en de typerende witte huisjes met blauwe daken: Mykonos en Santorini zijn niet voor niets de twee bekendste eilanden van de Cycladen.

Mykonos eilandhoppen

Eilandhoppen naar Serifos en Milos

Serifos en Milos behoren ook tot de populaire Griekse Cycladen. Tijdens het eilandhoppen Serifos en Milos in Griekenland geniet u in Serifos van de rust en schoonheid die deze plaats te bieden heeft. Milos staat meer bekend om haar gezellige dorpjes en mooie stranden. Samen maken Serifos en Milos uw vakantie eilandhoppen in Griekenland onvergetelijk.

Uw reis gaat van start in Athene en vanuit daar steekt u per ferry over naar het prachtige en rustige eiland Serifos. Na een paar dagen vertrekt u met de ferry u van Serifos naar Milos, een charmant eiland met mooie landschappen.

Milos eilandhoppen

Eilandhoppen op maat

Het is ook mogelijk om eilandhoppen in Griekenland naar uw wensen te laten samenstellen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor eilandhoppen in Griekenland of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis eilandhoppen Griekenland? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis eilandhoppen Griekenland? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Fly drives, maatwerk

Fly drives in Griekenland met de Jong Intra vakanties

De overige rondreizen uit ons aanbod zijn fly drives waarbij u op het vaste land of één eiland rond reist. Net als bij het eilandhoppen krijgt u wel veel van Griekenland te zien, alleen hoeft u niet met de boot het water over te steken. Wilt u het echte eilandgevoel behouden, kies dan eens voor een fly drive Kreta. Dat is eilandhoppen, maar dan op één eiland.

Wilt u meer weten over onze mooie fly drives naar Griekenland? Bekijk dan de pagina fly drives Griekenland.

Fly drives Griekenland- AdobeStock 224419707

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025