Meer informatie over uw vlucht met Vueling

Airline Vueling-logo

Airline Vueling-hero

Op deze pagina leest u meer informatie over uw vliegreis met Vueling. We geven u informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast leest u hoe en wanneer u kunt inchecken voorafgaande aan uw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij u de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen u een prettige vlucht!

Vueling bagageregels

Ruimbagage binnen Europa (incl. Marokko en Turkije): Niet inbegrepen. De ruimbagage kunt u bij het plaatsen van de boeking direct bijboeken. Na boeking kunt u ruimbagage bijboeken op de website van Vueling.

Handbagage: Alleen 1 kleine draagtas die past onder de stoel voor u mag worden meegenomen als handbagage, de maximale afmetingen hiervoor zijn 40 x 20 x 30 cm. Wenst u een groter stuk handbagage mee te nemen (welke geplaatst wordt in de bagagebakken) dan kunt u dit na boeking bijboeken op de website van Vueling.

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Bespaar uzelf lange wachtrijen voor het inchecken en check vooraf online in. Bij Vueling is dit mogelijk vanaf 7 dagen voor vertrek. Houd uw gegevens bij de hand:

Check nu in op uw vlucht bij Vueling