Meer informatie over uw vlucht met Vueling

Airline Vueling-logo

Airline Vueling-hero

Op deze pagina leest u meer informatie over uw vliegreis met Vueling. We geven u informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast leest u hoe en wanneer u kunt inchecken voorafgaande aan uw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij u de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen u een prettige vlucht!

Vueling bagageregels

Ruimbagage: Niet inbegrepen. De ruimbagage kunt u bij het plaatsen van de boeking direct bijboeken. Na boeking kunt u ruimbagage bijboeken op de website van Vueling.

Handbagage: Alléén één kleine handtas (max. 40x20x30 cm), die samen met de aankopen op de luchthaven onder de stoel passen, is toegestaan. Wenst u een groter stuk handbagage mee te nemen (welke geplaatst wordt in de bagagebakken) dan kunt u dit na boeking bijboeken op de website van Vueling. Mocht u ervoor kiezen op de luchthaven uw (extra) bagage te regelen, dan gelden hiervoor hogere toeslagen.

Reist u met een baby? Lees hier alle informatie over reizen met kinderen bij Vueling

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Het online inchecken is gemakkelijk en kosteloos. Check daarom vanaf 7 dagen tot 4 uur voor vertrek in. Klik hieronder op button Inloggen bij Vueling en klik op de website van Vueling op Vertrekplaats/Bestemming en voer uw gegevens in.

Indien u online heeft ingecheckt en uw eigen contactgegevens heeft ingevuld, wordt de Jong Intra Vakanties niet meer geïnformeerd indien er wijzigingen zijn in uw vluchten. Vueling zal u dan zelf informeren. Heeft u een parkeerplaats, huurauto of transfer via de Jong Intra Vakanties bijgeboekt en uw vluchttijd wijzigt? Informeer dan de Jong Intra Vakanties via klantenservice@dejongintra.nl zodat dit voor u aangepast kan worden.

Inchecken op de luchthaven: Indien u voor uw bestemming niet online kunt inchecken dan is het mogelijk om kosteloos in te checken op de luchthaven. U ontvangt de instapkaarten dan bij de incheckbalie. Wanneer u vanaf de luchthaven van Barcelona vliegt dan kunt u eveneens naar de incheckautomaten gaan voor uw instapkaart.

Stoelreservering: Tijdens het online inchecken (vanaf 7 dagen tot 4 uur voor vertrek) kunt u uw stoel reserveren via reserveer hier uw stoel

Inloggen bij Vueling

Ga voor het bijboeken van ruimbagage, een stoelreservering en online inchecken naar Inloggen bij Vueling en klik op ‘Je reservering’. Hierna klikt u op Vertrekplaats/Bestemming. Vul hier uw gegevens in zoals vermeld in uw reisdocumenten die u enkele weken voor vertrek ontvangt. Of gebruik de Vueling-app.