Informatie over jouw vlucht met TUI fly Belgium

Airline-Tui-Fly-Belgium-logo

Airline Tui Fly Belgium-hero

Op deze pagina lees je meer informatie over jouw vliegreis met TUI fly Belgium. We geven informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast lees je hoe en wanneer je kunt inchecken voorafgaande aan jouw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij je de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen je een prettige vlucht.

TUI fly Belgium Bagageregels

Ruimbagage: Ruimbagage is niet inbegrepen. Bij boeking kun je direct jouw ruimbagage bijboeken. Indien je tijdens de boeking nog geen ruimbagage hebt opgegeven dan kun je dit na boeking bijboeken door in te loggen bij TUI fly Belgium. Mocht je ervoor kiezen om op de luchthaven jouw (extra) bagage te regelen, dan gelden hiervoor hogere toeslagen.

Handbagage: Eén stuk van max. 10 kg en max. 55x20x40 cm mag gratis mee aan boord. Vanwege ruimtebeperkingen is het mogelijk dat niet alle handbagagetassen in de cabine geplaatst kunnen worden. De overige zullen kosteloos vervoerd worden in het bagageruim. Grotere en/of zwaardere handbagage zal bij de boarding gate geweigerd worden. In sommige van deze gevallen kan het te veel aan handbagage tegen betaling nog in de bagageruimte vervoerd worden.

Vooraf inchecken

Belangrijk: Het is verplicht om online in te checken. Dit is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek door in te loggen bij TUI fly Belgium.

Bij het online inchecken krijg je een stoel toegewezen. Deze kun je tegen betaling wijzigen. Dat kan nog tot 5 uur voor vertrek én als er stoelen beschikbaar zijn. Het is daarom bij de incheckbalie niet mogelijk om jouw voorkeur door te geven.

Indien je online hebt ingecheckt en jouw eigen contactgegevens hebt ingevuld, wordt de Jong Intra Vakanties niet meer geïnformeerd indien er wijzigingen zijn in jouw vluchten. TUI fly zal jou dan zelf informeren. Informeer in dit geval de Jong Intra Vakanties via klantenservice@dejongintra.nl

Heb je een parkeerplaats, huurauto of transfer via de Jong Intra Vakanties bijgeboekt en jouw vluchttijd wijzigt? Informeer dan de Jong Intra Vakanties via klantenservice@dejongintra.nl zodat dit voor je aangepast kan worden.

Stoelreservering: Indien je een betaalde stoelreservering wenst te maken dan kan dit tussen 30 dagen en 48 uur voor vertrek door in te loggen bij TUI fly Belgium.

Inloggen bij TUI fly Belgium

Ga voor het bijboeken van ruimbagage, een stoelreservering en online inchecken naar Inloggen bij TUI fly Belgium Vul hier jouw gegevens in zoals vermeld in de reisdocumenten die je enkele weken voor vertrek ontvangt. Of gebruik de TUI fly app.