Informatie over jouw vlucht met Scandinavian Airlines

Airline SAS-logo

Airline SAS-hero

Op deze pagina lees je meer informatie over jouw vliegreis met Scandinavian Airlines (SAS). We geven informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast lees je hoe en wanneer je kunt inchecken voorafgaande aan jouw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij je de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen je een prettige vlucht.

Scandinavian Airlines bagageregels

Ruimbagage binnen Europa (incl. Marokko en Turkije): Ruimbagage niet inbegrepen. De ruimbagage kun je bij het plaatsen van de boeking direct bijboeken. Na boeking kun je ruimbagage bijboeken op de website van Scandinavian Airlines.

Handbagage: Alleen 1 kleine draagtas die past onder de stoel voor je mag worden meegenomen als handbagage, de maximale afmetingen hiervoor zijn bij 40 x 30 x 15 cm . Wil je een groter stuk handbagage meenemen (welke geplaatst wordt in de bagagebakken) dan kun je dit na boeking bijboeken op de website Scandinavian Airlines.

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Bespaar jezelf lange wachtrijen voor het inchecken en check vooraf online in. Bij Scandinavian Airlines is dit mogelijk vanaf 22 uur voor vertrek. Houd de gegevens bij de hand:

Check nu in op jouw vlucht bij Scandinavian Airlines