Meer informatie over uw vlucht met Ryanair

Airline Ryanair-logo

Airline Ryanair-hero

Op deze pagina leest u meer informatie over uw vliegreis met Ryanair. We geven u informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast leest u hoe en wanneer u kunt inchecken voorafgaande aan uw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij u de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen u een prettige vlucht!

Ryanair bagageregels

Ruimbagage binnen Europa (incl. Marokko en Turkije): Ruimbagage niet inbegrepen. Bij boeking kunt u direct uw ruimbagage bijboeken. Doet u dit op een later moment, dan kan dit alleen nog via de website van Ryanair met de inloggegevens welke u van ons ontvangt. Houdt er rekening mee dat de tarieven in dit geval hoger zijn.

Handbagage: U mag alleen 1 kleine draagtas meenemen (max 40 x 20 x 25cm) welke onder de stoel voor u moet passen. Wenst u een groter stuk handbagage mee te nemen dan kunt u dit bijboeken op de website van Ryanair. Houdt u er rekening mee dat er een gelimiteerd aantal per vlucht boekbaar is. Wij raden u aan om -wanneer u dit wenst bij te boeken- dit vroegtijdig te doen.

Vooraf inchecken

Let op, bij Ryanair bent u verplicht om online in te checken. U ontvangt van ons de gegevens waarmee u dit kunt doen. Tot 3 dagen voor vertrek van uw vlucht kunt u online inchecken in combinatie met een betaalde stoelreservering. Vanaf 3 dagen voor vertrek van uw vlucht kunt u inchecken in combinatie met een automatische stoelselectie waarbij het systeem de stoelen kiest uit de op dat moment nog beschikbare stoelen. Houdt er rekening mee dat het verplicht online inchecken ook voor de terugvlucht geldt. Wenst u de kosteloze automatische stoelselectie te gebruiken dan raden wij u aan de Ryanair App te downloaden.

Check nu in op uw vlucht bij Ryanair