Informatie over jouw vlucht met KM Malta Airlines

Airline Air Malta-logo

Op deze pagina lees je meer informatie over jouw vliegreis met KM Malta Airlines. We geven informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast lees je hoe en wanneer je kunt inchecken voorafgaande aan het vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij je de site van KM Malta Airlines te raadplegen.

Wij wensen je een prettige vlucht.

KM Malta Airlines bagageregels

Ruimbagage: Niet inbegrepen. Na boeking kun je ruimbagage bijboeken op de website van KM Malta Airlines.

Handbagage: Alléén één kleine handtas (max. 40x20x25 cm en max. 2 kilo), die samen met de aankopen op de luchthaven onder de stoel passen, is toegestaan. Wil je een groter stuk handbagage meenemen (welke geplaatst wordt in de bagagebakken) dan kun je dit na boeking bijboeken op de website van KM Malta Airlines. Mocht je ervoor kiezen op de luchthaven jouw (extra) bagage te regelen, dan gelden hiervoor hogere toeslagen.

Vooraf inchecken, wel zo makkelijk

Bespaar jezelf lange wachtrijen voor het inchecken en check vooraf online in. Bij KM Malta Airlines is dit mogelijk vanaf 24 uur voor vertrek. Houd de gegevens bij de hand:

Check nu in op jouw vlucht bij KM Malta Airlines