Informatie over jouw vlucht met easyJet

Airline EasyJet-logo

Airline easyJet-hero

Op deze pagina lees je meer informatie over jouw vliegreis met easyJet. We geven informatie over het meenemen van handbagage en ruimbagage en of hier extra kosten voor worden berekend. Daarnaast lees je hoe en wanneer je kunt inchecken voorafgaande aan jouw vertrek. Voor gedetailleerde informatie en voorwaarden over de handbagage en ruimbagage verzoeken wij je de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen.

Wij wensen je een prettige vlucht.

easyJet bagageregels

Ruimbagage: Ruimbagage niet inbegrepen, deze kun je bij het maken van de boeking direct bijboeken. Na boeking kun je indien gewenst ruimbagage bijboeken door in te loggen bij easyJet.

Handbagage: Eén klein stuk handbagage(max. 45x36x20 cm en max. 15 kg) mag gratis mee aan boord indien het onder de stoel voor je past.

Reis je met een baby? Lees hier alle informatie over reizen met kinderen bij easyJet

Vooraf inchecken

Je bent bij easyJet verplicht voor vertrek online in te checken en je dient jouw boardingpassen te kunnen overhandigen op de luchthaven (op papier of digitaal). Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

Online inchecken kan vanaf 30 dagen tot 2 uur voor vertrek. Indien je online hebt ingecheckt en jouw eigen contactgegevens hebt ingevuld, wordt de Jong Intra Vakanties niet meer geïnformeerd indien er wijzigingen zijn in jouw vluchten. EasyJet zal jou dan zelf informeren.

Heb je een parkeerplaats, huurauto of transfer via de Jong Intra Vakanties bijgeboekt en jouw vluchttijd wijzigt? Informeer dan de Jong Intra Vakanties via klantenservice@dejongintra.nl zodat dit voor je aangepast kan worden.

Stoelreservering: Indien je een betaalde stoelreservering wenst te maken dan kan dit tot 2 uur voor vertrek. Maak je hier geen gebruik van dan krijg je gratis een willekeurige stoel aangewezen. Hierdoor kan het voorkomen dat je soms niet meer naast jouw reisgezelschap kunt zitten.

Inloggen bij easyJet

Ga voor het bijboeken van ruimbagage, een stoelreservering en online inchecken naar inloggen bij easyJet Klik op ‘Geen account? Zoek een boeking’. Vul hier jouw gegevens in zoals vermeld in de reisdocumenten die je enkele weken voor vertrek ontvangt. Of gebruik de easyJet-app.