Panorama van Thailand 13-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids / 14-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids, inclusief vliegreis

 • Buddha Thailand
 • Cha-Am Beach
 • Sneeuwtempel
 • Chao Praya rivier, Bangkok
 • Chiang Mai Yoyal Pavilion
 • 8 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • AL JAREN ONZE TOPPER!

Tijdens deze schitterende rondreis ziet u de klassieke hoogtepunten van Thailand met een perfecte combinatie van steden, cultuur, natuur en strand. Na uw verblijf in Bangkok reist u naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya en Phitsanulok. In het uiterste noorden van het land ontdekt u Chiang Rai en de Gouden Driehoek en de ‘Roos van het Noorden’ Chiang Mai. Na een bezoek aan het Werelderfgoed Sukhot

Vervoersmogelijkheden
13-daags programma
 1. Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)
 2. Dag 2: Bangkok - stadstour
 3. Volledig 13 daags programma

Over Panorama van Thailand

Intro

Tijdens deze schitterende rondreis ziet u de klassieke hoogtepunten van Thailand met een perfecte combinatie van steden, cultuur, natuur en strand. Na uw verblijf in Bangkok reist u naar de voormalige hoofdstad Ayutthaya en Phitsanulok. In het uiterste noorden van het land ontdekt u Chiang Rai en de Gouden Driehoek en de ‘Roos van het Noorden’ Chiang Mai. Na een bezoek aan het Werelderfgoed Sukhothai en aan Kanchanaburi en de River Kwai brengen wij u naar het mooie strand en de diepblauwe zee van Cha-Am. Thailand is niet alleen een must om te bezoeken, het is ook een belevenis! Een ware klassieker!

Inbegrepen highlights

- Bangkok: Grand Palace en Wat Chetuphon
- Ayutthaya Historical Park
- Phrae: Phae Muang Phi Forest Park
- Phayao: Phayao meer
- Chiang Rai: Wat Rong Khun ‘sneeuwtempel’, Longneck bergstam
- Gouden Driehoek: Mekong rivier en House of Opium
- Chiang Mai: Bergtempel Doi Suthep
- Fietstocht Sukhothai Historical Park
- River Kwai: Erebegraafplaats, Thailand-Burma Railway Center, River Kwai Brug, Erawan waterval
- Strand: Cha-Am


Verblijf

Accommodatie

 


Locatie

Toon de kaart

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)

  U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 2 nachten in deze fascinerende metropool in het Maitria Bangkok Sukhumvit 18 Hotel of gelijkwaardig.

 2. Dag 2: Bangkok - stadstour
  Na het ontbijt gaat u met de ‘skytrain’, dé manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar de oude binnenstad. U bezoekt het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is oogverblindend. Vervolgens bezoekt u de Wat Chetuphon, Bangkok’s grootste tempelcomplex met de enorme, liggende Boeddha. De middag is ter vrije besteding.
 3. Dag 3: Bangkok - Ayutthaya - Phitsanulok (ca. 345 km)

  U verlaat Bangkok en rijdt naar de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya, ooit één van de machtigste steden van Azië. Hier bezoekt u het wereldberoemde Historical Park met de imposante ruïnes van de Wat Phra Si Sanphet en de Wat Chai Wattanaram, één van de mooiste tempels van Zuidoost-Azië. Na de lunch in een sfeervol restaurant rijdt u door het stroomgebied van de Chao Phraya rivier naar de plaats Phitsanulok, gelegen aan de oevers van de Nan rivier. U verblijft 1 nacht in het Imperial Hotel and Convention Centre Phitsanulok of gelijkwaardig.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Bangkok

  U vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Bangkok. Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit Düsseldorf of Brussel met overstap te vliegen. Informeer naar de mogelijkheden.

 2. Dag 2: Bangkok (ca. 40 km)

  Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 2 nachten in deze fascinerende metropool in het Maitria Bangkok Sukhumvit 18 Hotel of gelijkwaardig.

 3. Dag 3: Bangkok - stadstour

  Na het ontbijt gaat u met de ‘skytrain’, dé manier om comfortabel en snel door Bangkok te reizen, richting de Chao Phraya rivier. Hier vaart u per riviertaxi naar de oude binnenstad. U bezoekt het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is oogverblindend. Vervolgens bezoekt u de Wat Chetuphon, Bangkok’s grootste tempelcomplex met de enorme, liggende Boeddha. De middag is ter vrije besteding.


Additionele informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om uw reis te verlengen met een individuele strandvakantie in Centraal Thailand in bijvoorbeeld Hua Hin / Cha-Am, Pattaya / Jomtien, Koh Chang of in het zuiden van Thailand op Koh Samui, Phuket, Khao Lak of Krabi. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of neem contact op met uw ANVR reisadviseur.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 12 overnachtingen
 • 12 x ontbijt, 5 x lunch (dag 3, 4, 5, 8 en 9)
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden
 • Vervoer per comfortabele airconditioned auto of minivan met deskundige chauffeur op dag 1 (transfer), 3 t/m 6, 8 t/m 10 en 13 (transfer)
 • Begeleiding tijdens programma door deskundige Engelssprekende lokale gids op dag 1 (transfer), 2 t/m 6 en 8 t/m 10
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en (eventuele) binnenlandse vluchten inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook