Avontuurlijk Noord-Thailand 12-daagse privé rondreis - met chauffeur & gids

 • Ayutthaya Historical Park
 • Thamkrasae Bridge, River Kwai
 • Sukhotai Historical Park
 • Doi Suthep Jungle tempel, Chiang Mai
 • Rivierzicht Thailand
 • 8 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Avontuurlijke reis
 • Inclusief 2-daagse jungletocht naar de bergstammen

Een prachtige privérondreis, die u de veelzijdigheid van Thailand laat zien. In Kanchanaburi en op de River Kwai ontdekt u het natuurschoon en de aangrijpende historie. U verkent het glorierijke verleden van Siam in Ayutthaya behorend tot het Werelderfgoed. Met de dagtrein reist u naar het noorden van het land, waar u het sfeervolle Chiang Mai ontdekt en een avontuurlijke 2-daagse jungletocht maak

Vervoersmogelijkheden
12-daags programma
 1. Dag 1: Bangkok
 2. Dag 2: Bangkok
 3. Volledig 12 daags programma

Over Avontuurlijk Noord-Thailand

Intro

Een prachtige privérondreis, die u de veelzijdigheid van Thailand laat zien. In Kanchanaburi en op de River Kwai ontdekt u het natuurschoon en de aangrijpende historie. U verkent het glorierijke verleden van Siam in Ayutthaya behorend tot het Werelderfgoed. Met de dagtrein reist u naar het noorden van het land, waar u het sfeervolle Chiang Mai ontdekt en een avontuurlijke 2-daagse jungletocht maakt. Vanaf Chiang Mai gaat u met de nachtbus terug naar Bangkok.

Inbegrepen highlights

- Fietsen door Bangkok
- Kanchanaburi: River Kwai Brug, Hellfire Pass Memorial Trail.
- River Kwai met verblijf in drijvende lodge en Erawan waterval
- Ayutthaya Historical Park
- Dagtrein Ayutthaya – Chiang Mai
- Chiang Mai: Doi Suthep bergtempel
- Avontuurlijke jungletocht, kennismaking met Thaise olifant en bamboerafting

Let op:
Treinkaartjes dagtrein Ayutthaya - Chiang Mai kunnen pas 30 dagen van tevoren ingekocht worden en het kan voorkomen dat de door u gewenste route en klasse niet meer voorradig is (systeemtechnisch zetten we de boeking op akkoord onder voorbehoud van het treintraject). In dit geval nemen wij uiterlijk 21 dagen voor aanvang van de treinreis contact met u op. De eventuele meerprijs of prijsvermindering zal met u verrekend worden.


Verblijf


Locatie

Toon de kaart

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Bangkok

  Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. U verblijft 3 nachten in deze wereldstad.

 2. Dag 2: Bangkok

  Dag ter vrije besteding. Het zal geen enkel probleem zijn om deze dag in te vullen, want Bangkok heeft u zoveel te bieden. U kunt ter plaatse een mooie dagexcursie extra reserveren, zoals de Paleizen en Tempels van Bangkok-excursie of een Bangkok Trein Tour.

 3. Dag 3: Bangkok - fietstocht

  Na een vroeg ontbijt gaat u op eigen gelegenheid (bv. taxi) naar het opstappunt van de beroemde Bangkok fietsexcursie, waar u zich om 08.00 uur dient te melden. Tijdens deze ca. 3 uur durende fietstocht maakt u kennis met alle facetten van het authentieke Chinatown van Bangkok. U komt ogen tekort bij de afwisseling van tempels, kraampjes en stalletjes op de kleurrijke markten en in de smalle steegjes. Met een veerpont steekt u de rivier over en fietst u door Thonburi, de vroegere hoofdstad van Siam. Een uitermate kleurrijk geheel! Na terugkomst bij het opstappunt heeft u de verdere dag ter vrije besteding.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Bangkok

  U vliegt vandaag vanuit Amsterdam naar Bangkok. Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit Düsseldorf of Brussel met overstap te vliegen. Informeer naar de mogelijkheden.

 2. Dag 2: Bangkok

  Na aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en volgt de transfer naar het centraal gelegen hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. U verblijft 3 nachten in deze wereldstad.

 3. Dag 3: Bangkok

  Dag ter vrije besteding. Het zal geen enkel probleem zijn om deze dag in te vullen, want Bangkok heeft u zoveel te bieden. U kunt ter plaatse een mooie dagexcursie extra reserveren, zoals de Paleizen en Tempels van Bangkok-excursie of een Bangkok Trein Tour.Additionele informatie

Voor het maken van de jungletocht (dag 10 en 11) is het belangrijk dat u over een goede gezondheid en uithoudingsvermogen beschikt. Soms zijn kleine wijzigingen in een jungleprogramma noodzakelijk als gevolg van weers- of andere lokale omstandigheden. U verblijft bij de bergstammen in eenvoudige accommodatie met gedeelde faciliteiten. 


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 12 overnachtingen (incl. 1x nachtbus)
 • 10 x ontbijt, 3 x lunch (dag 6, 9 en 10) en 2 x diner (dag 4 en 9)
 • Alle omschreven excursies met bijbehorende entreegelden (tenzij anders vermeld)
 • Vervoer volgens omschrijving
 • Nachtbus (VIP class) Chiang Mai - Bangkok
 • Alle hotel- en luchthaven transfers
 • Begeleiding tijdens de reis door deskundige Engelssprekend lokale gids op dag 1 (transfer), dag 3 t/m 5, dag 6 (transfer) en dag 7 t/m 10
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Intercontinentale en (eventuele) binnenlandse vluchten inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
 • fooien en uitgaven van persoonlijke aard


Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook