Zeeuws Genieten 6-daagse riviercruise met mps Salvinia

 • Vlissingen
 • Antwerpen
 • Middelburg
 • Zeeuws Genieten
 • Willemstad
 • 16 foto's
 • Riviercruises
 • Rondreizen
 • Cruise per mps Salvinia
 • Pre-night
 • Ontdek de gezellige vissersplaatsen in Zeeland
 • Volpension

Groepsgrootte min. 75 en max 124 deelnemers

Zeeland is met afstand de meest waterrijke provincie van ons land. Op de verschillende eilanden zijn er veel kleine en gezellige vissersplaatsen. Dat maakt Zeeland een ideale bestemming om tijdens een riviercruise te verkennen.

Vervoersmogelijkheden
6-daags programma
 1. Dag 1: Arnhem - Willemstad
 2. Dag 2: Willemstad – Antwerpen - Vlissingen
 3. Volledig 6 daags programma

Over Zeeuws Genieten

Intro

Zeeland is met afstand de meest waterrijke provincie van ons land. Op de verschillende eilanden zijn er veel kleine en gezellige vissersplaatsen. Dat maakt Zeeland een ideale bestemming om tijdens een riviercruise te verkennen.

mps Salvinia

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

Hutten

In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. In de 3-pers. hut is het derde bed alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-pers. hut. De twee 3-pers. hutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen. Deze staan vermeld in de prijstabel als 2-pers. hut Plus. De 2-pers. B-hut is een fractie kleiner dan de standaard 2-pers. hut. Ook zijn er zeven 1-pers. hutten. De 2-pers. hutten op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek. De ramen op het hoofddek zijn hoger geplaatst.

Bereikbaarheid

Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen.

Verzorging

Aan boord van de Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij diner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met creditcard kunt afrekenen.

Faciliteiten

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken van waar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en verder naar achteren diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte. U kunt aan boord van de Salvinia gebruik maken van gratis Wifi in de lounge en het restaurant.

Cruise informatie


Dieetmaaltijden

De kok aan boord kan dieetmaaltijden als suikervrij, glutenvrij, zoutvrij, e.d. verzorgen. U kunt uw dieet bij boeking, als zogenaamde preferentie, doorgeven.Excursies

Aan boord wordt u uitgebreid geïnformeerd over de excursie mogelijkheden. U kunt zich voor de excursies aan boord aanmelden en daar ook betalen.In- en ontschepen in Arnhem

De in- en ontscheping is in Arnhem aan de Rijnkade of de Nieuwe Kade. De exacte locatie vindt u in uw reisbescheiden. Parkeergelegenheid in Arnhem

U kunt uw auto betaald parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, op loopafstand van de Rijnkade en de Nieuwe Kade.Paspoort

Voor al onze reizen geldt dat u in bezit moet zijn van een geldig paspoort. Ieder ander geldig identiteitsbewijs waarop u mag reizen in de landen die u bezoekt is eveneens toegestaan. Pre-night
Begin uitgerust aan uw vakantie door al de avond voor vertrek in te schepen. U kunt na het betrekken van uw hut (waarin u de gehele cruise verblijft) nog een drankje gebruiken in de bar. 's Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet. Nadat de overige gasten zijn gearriveerd zal het schip uitvaren. Indien de pre-night bijgeboekt kan worden vindt u deze terug in het boekingsproces.
Rolstoelen en rollators

Het is voor cruises met de Salvinia NIET toegestaan om een eigen rolstoel of rollator mee te nemen. Er is wel een beperkt aantal huurrollators en huurrolstoelen aan boord beschikbaar, deze dienen bijgeboekt te zijn. Wij willen u er nogmaals op attent maken dat het gebruik van de rolstoel of rollator aan boord niet mogelijk is.


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: Arnhem - Willemstad

  Om 09.30 uur gooien we de trossen los en
  zetten over de Waal koers naar Willemstad.
  In de loop van de ochtend wordt de bemanning
  aan u voorgesteld en kunt u onder het
  genot van een kopje koffie nader kennis
  maken met uw medepassagiers. Tijdens het
  diner zullen we in Willemstad aanleggen.

 2. Dag 2: Willemstad – Antwerpen - Vlissingen
  Vlakbij de aanlegplaats in Antwerpen staat het Museum aan de Stroom. Een tien verdiepingen hoog gebouw met drie musea waaronder het Nationale Scheepvaartmuseum. Vanaf het panoramaterras op de tiende verdieping heeft u een prachtig uitzicht op de stad, de haven en de Schelde. In de binnenstad treft u lange winkelstraten en grote pleinen met prachtige monumentale panden aan. Tijdens het diner laten we Antwerpen achter ons en zetten we koers via de Westerschelde naar Vlissingen.
 3. Dag 3: Vlissingen - Middelburg - Veere

  Door de gunstige ligging aan het water werd Middelburg, op Amsterdam na, de belangrijkste handelshaven van de VOC tijd en dat is nog terug te zien aan de vele prachtige monumenten die de stad rijk is. Aan het eind van de middag varen we door naar Veere.

 4. Dag 4: Veere – Neeltje Jans - Hellevoetsluis
  Het werkeiland Neeltje Jans is een onderdeel van de Oosterscheldekering die samen met andere waterkeringen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland de Deltawerken van Nederland vormen. De Deltawerken moeten deze provincies beschermen tijdens een stormvloed van de zee. In het informatiecentrum (excl.), op Neeltje Jans, kunt u alles te weten komen van de watersnoodramp tot en met de bouw van de Deltawerken. Aan het einde van middag varen we verder naar Hellevoetsluis.
 5. Dag 5: Hellevoetsluis – Schoonhoven
  Nog voor het ontbijt gooien we de trossen los en varen we naar Schoonhoven. In dit plaatsje aan de Lek staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmid-woningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid van Nederland. 's Avonds zal de kapitein u uitnodigen voor het Captains Dinner met aansluitend een gezellige avond in de lounge met live muziek
 6. Dag 6: Schoonhoven - Arnhem
  De laatste dag van deze afwisselende reis is alweer aangebroken. We verlaten Schoonhoven en varen over de Nederrijn naar Arnhem. In de ochtend geniet u nog van een kop koffie met wat lekkers en aansluitend staat de lunch voor u klaar. Om 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

Additionele informatie

Begin uitgerust aan uw vakantie door al de avond voor vertrek in te schepen. Zie pagina 81 voor meer informatie.

Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Welkomstdrankje
 • 5 Overnachtingen o.b.v. volpension en havengelden
 • Eén avond met live muziek
 • Captains Dinner
Niet inbegrepen
 • Reis naar en van Arnhem
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Optionele excursies

Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland


Anderen bekeken ook