Florence - Pisa - Venetië 9-daagse autorondreis

 • Venetië
 • Venetië
 • Pisa
 • Florence - Pisa - Venetië
 • Florence uitzicht
 • 12 foto's
 • Autovakanties
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Zonvakanties
 • incl. Lucca
 • incl. Bologna
 • met overnachting Zwitserland
 • Al jaren een topper
 • Unieke reis

Een perfecte combinatie van 3 prachtige Italiaanse steden. Op de heenreis is een overnachting in Zwitserland inbegrepen, wel zo makkelijk. En route passeert u bovendien juweeltjes van steden zoals Lucca en Bologna. U verblijft in Italië in comfortabele 4-sterrenhotels waar u gratis uw auto kunt parkeren, gelegen buiten de drukke stadscentra, echter met goede verbinding naar het centrum van de sted

Vervoersmogelijkheden
9-daags programma
 1. Dag 1: Nederland (Utrecht) - Luzern, ca. 800 km
 2. Dag 2: Luzern - Ginestra Fiorentina, ca. 550 km
 3. Volledig 9 daags programma

Over Florence - Pisa - Venetië

Intro

Een perfecte combinatie van 3 prachtige Italiaanse steden. Op de heenreis is een overnachting in Zwitserland inbegrepen, wel zo makkelijk. En route passeert u bovendien juweeltjes van steden zoals Lucca en Bologna. U verblijft in Italië in comfortabele 4-sterrenhotels waar u gratis uw auto kunt parkeren, gelegen buiten de drukke stadscentra, echter met goede verbinding naar het centrum van de steden.


Verblijf


Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Hoogtepunten

- Pisa
- Lucca
- Florence
- Bologna
- Venetië

Dagprogramma

 1. Dag 1: Nederland (Utrecht) - Luzern, ca. 800 km

  De vakantie begint al zodra u in uw eigen auto stapt! Vanavond wordt u verwacht in Luzern in Zwitserland.

 2. Dag 2: Luzern - Ginestra Fiorentina, ca. 550 km

  Vandaag gaat de reis verder naar Italië. U overnacht de komende 2 nachten in een sfeervol hotel in Ginestra Fiorentina, in de omgeving van Florence. U zou een tussenstop kunnen maken bij het prachtige Comomeer.

 3. Dag 3: Florence, ca. 28 km

  We noemen een paar hoogtepunten: de Uffizi gallerij opgericht door de familie di Medici, met Florentijnse renaissance schilderijen, de belangrijkste kunstgalerie van Florence Palazzo Pitti en het gezellige en levendige centrum. Bezoekt u ook de Dom van Florence met de één na grootste koepel van Europa!

 4. Dag 4: Ginestra Fiorentina - Lucca - Pisa, ca. 82 km

  Lucca is geheel omringd door een Middeleeuwse stadsmuur en heeft een fantastisch fraai plein, dat kleiner is dan dat van Siena, maar daar in schoonheid zeker niet voor onderdoet. Daarna door naar Pisa voor de volgende 2 nachten.

 5. Dag 5: Pisa

  Een dag om van Pisa te genieten. Bezoek de wereldberoemde scheve toren op het wonderenplein de Campo dei Miracoli. Ook het stadscentrum herbergt fraaie gebouwen rond het Piazza dei Cavalieri.


 6. Dag 6: Pisa - Bologna - Treviso, ca. 345 km

  U passert op weg naar Venetië de stad Bologna, een paradijs voor lekkerbekken (tortellini en spaghetti Bolognese) en dus bijna een verplichte lunch-stop. Ook het centrum is elegant met haar vele gallerijen en historische gebouwen. Vanmiddag richt u de steven naar de wereldberoemde stad van het water; Venetië. De laatste 3 nachten neemt u uw intrek in Treviso, op ca. 20 km van Venetië.

 7. Dag 7 en 8: Venetië

  Ontdek en geniet van de schat in de lagune, die wonderlijke, onwezenlijke, romantische reliek uit voorbije tijd die Venetië heet. Maar u heeft ook alle tijd om een prachtige boottocht te maken naar de vlakbij gelegen eilandjes Murano (het glasblazerseiland) en Burano (het kantklosserseiland), met elk hun unieke sfeer. Het San Marcoplein en een gondeltocht zijn haast vanzelfsprekend. Wijk ook eens af van de hoofdroutes en wandel of vaar ook door de wat achterafgelegen straatjes of kanalen. Venetië heeft vele gezichten.


 8. Dag 9: Treviso - Nederland (Utrecht), ca. 1200 km

  Na een fijne reis en vele indrukken is het tijd om huiswaarts te gaan. Afhankelijk van uw plannen kunt u een laatste overnachting regelen in Oostenrijk of Zuid-Duitsland.


Additionele informatie

Bij boeking van een autorondreis of fly & drive kunt u na boeking een gratis reisgids bestellen. U heeft de keuze uit o.a. Marco Polo, ANWB en Baedeker reisgidsen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw reis en uw bestemming. Bekijk de vele bezienswaardigheden, cafés, de lokale keuken, musea en andere tips. U heeft de keuze uit alle reisgidsen die getoond worden, dus mocht u al in het bezit zijn van de reisgids voor uw bestemming, dan bent u vrij om een andere gids te kiezen.


Enkele dagen na boeking ontvangt u een e-mail met uitleg hoe u de reisgids van uw keuze kunt bestellen. Bij last minute boekingen binnen 14 dagen voor vertrek, kunnen we niet garanderen dat de reisgids op tijd bij u geleverd wordt.


 


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 8 overnachtingen volgens beschrijving op basis van logies/ontbijt
 • Reisbeschrijving
 • Reisgids Toscane (na boeking online te bestellen via een link die u van ons ontvangt)
Niet inbegrepen
 • Parkeer-, tol- en entreegelden
 • Toeristenbelasting

Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema

Lees meer over uw vakantiebestemming


Anderen bekeken ook