Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Contactgegevens

Contactgegevens

Onze gepassioneerde reisadviseurs helpen u graag met het vinden van uw vakantie!

We zijn geopend van
  • maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur
  • zaterdag van 09.30 – 17.00 uur
  • zondag gesloten

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons kantoor te Ridderkerk. Indien u dat prettiger vindt, bezoeken wij u ook thuis. Wij maken in beide gevallen graag een afspraak met u!

de Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984 AA
Ridderkerk

Route

Adres de Jong Intra Vakanties

Reisstudio de Jong Intra Vakanties Reisstudio De Jong Intra Vakanties

Met ingang van heden kunnen gasten van de Jong Intra Vakanties op het kantoor in Ridderkerk terecht voor een persoonlijk reisadvies in de Reisstudio van de Touroperator.
Alle reizen van de Jong Intra Vakanties, zijn al jaren te reserveren bij ANVR-reisbureaus in Nederland, telefonisch of via diverse reiswebsites, waaronder die van de touroperator zelf. Veelal hebben gasten echter toch de wens om een droomreis op maat, een autorondreis of elke andere willekeurige reis, persoonlijk vooraf te bespreken om een goede keus te kunnen maken. ‘De gasten die daarvoor naar ons toe kwamen, werden altijd al door ons ontvangen op het kantoor aan de Havenkade. Nu hebben wij voor hen een inspirerende ruimte gecreëerd waar zij ontvangen worden. Hier kunnen ze in alle rust met één van onze reisspecialisten de reiswensen van A tot Z in detail voorbespreken, uiteraard onder het genot van een kopje koffie’ aldus Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties.
De reisstudio voor een reisadvies op maat is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren en wanneer de klant dat wenst op afspraak op zaterdag of buiten de kantooruren. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de verkoopafdeling van de Jong Intra op 0180-45 78 03.        

Persoonlijke reisadviseur Freek Sikkema

Onze persoonlijke reisadviseur Freek Sikkema is ruim 25 jaar actief in de reiswereld en heeft veel ervaring opgedaan met reizen in de breedste zin van het woord. Hij is uitstekend op de hoogte van de verre bestemmingen van De Jong Intra Vakanties en stelt graag samen met u als klant uw ideale reisplan op. Daarnaast voorziet hij u graag van zijn persoonlijke reisadviezen.. "Ik heb een enorme passie voor alles wat met reizen te maken heeft en ik heb het geluk zelf erg veel te kunnen reizen. Ik ben dan ook op veel plaatsen in de wereld geweest. Mede hierdoor ben ik uitstekend op de hoogte van de bestemmingen die De Jong Intra Vakanties aanbiedt. Bel of mail mij dus gerust voor een afspraak via 06-249 28 366 of freek.sikkema@dejongintra.nl.
REGIO: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, 't Gooi, Haarlem en Utrecht.

Freek Sikkema

Algemene vragen

Niet gevonden wat u zocht op deze pagina? Bekijk de veel gestelde vragen.

Zakelijk

Zakelijke gegevens
ANVR:
2462
SGR:
1061
K.v.K.:
24134462
B.T.W.:
NL.0048.00.400 B 01
ABN AMRO:
42.64.34.919
IBAN:
NL35 ABNA 0426434919
BIC:
ABNANL2A

Wij zijn ook sociaal