Victor's Residenz-Hotel Saarlouis

  1. Duitsland
  2. Saarland
  3. Saarlouis
  • Bovenaanzicht, Victors Group © Marc André Stiebel
  • Spa dakterras, Victors Group © Barbara Heinz
  • Restaurant, Victors Group © Paul Mukian
  • restaurant, Victors Group © Barbara Heinz
  • tweepersoonskamer klassiek, Victors Group © Barbara Heinz
  • 25 foto's
  • Autovakanties
  • Centraal gelegen
  • Voor natuur- en cultuurliefhebbers
  • Vele voordelen met de Saarland Card
  • Hoge klantwaardering
  • Inclusief ontbijt
  • Nabij treinstation
  • Prijstip

Vlakbij het oude centrum van Saarlouis, op steenworp afstand van het centraal station, vind je het populaire 3-sterren superior hotel Victor's Residenz Hotel Saarlouis. Een ideale uitvalsbasis om Saarlouis, een pittoreske stad gelegen aan de oevers van de Saar en het prachtige Saarland te verkennen. Start de dag met een lekker ontbijt voordat je op stap gaat. Saarlouis is bezaaid met charmante vak

Vervoersmogelijkheden

Over Victor's Residenz-Hotel Saarlouis

Intro

Vlakbij het oude centrum van Saarlouis, op steenworp afstand van het centraal station, vind je het populaire 3-sterren superior hotel Victor's Residenz Hotel Saarlouis. Een ideale uitvalsbasis om Saarlouis, een pittoreske stad gelegen aan de oevers van de Saar en het prachtige Saarland te verkennen. Start de dag met een lekker ontbijt voordat je op stap gaat. Saarlouis is bezaaid met charmante vakwerkhuizen en geplaveide straatjes. Het is een genot om door de smalle steegjes te dwalen en de geschiedenis van de stad te ontdekken. Het hart van de stad is het Place d'Armes, een elegant plein omringd door historische gebouwen, winkels en cafés. Wandelliefhebbers halen hun hart op op de schilderachtige wandelroute Saarpromenade die zich langs de oevers van de Saar strekt. Vergeet niet tijdens je verblijf te profiteren van de vele voordelen van de Saarland Card. Hiermee kun je gratis terecht bij meer dan 100 deelnemende attracties en bezienswaardigheden. Bovendien is de Saarland Card je ticket voor bus en trein in Saarland. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.
Terug in het hotel zijn er ontspanningsmogelijkheden in de sauna. Trek gekregen? Schuif dan aan in Restaurant The Grill voor heerlijke gegrilde specialiteiten.

Niet alleen de centrale ligging en faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens jouw vakantie in Saarlouis in het Saarland.

Bijzonderheden

- Ontbijtbuffet inbegrepen


Verblijf

Kamers

Victor's Residenz Hotel Saarlouis beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Gratis wifi
- Badkamer met bad, toilet, föhn en badjas

- 2-persoonsbed (1,60 x 2 m), deels boxspringbed


Locatie

Victor's Residenz Hotel Saarlouis bevindt zich op een strategische locatie die gemakkelijke toegang biedt tot zowel het stadscentrum als de omliggende bezienswaardigheden en voorzieningen. Een ideale uitvalsbasis om Saarlouis en omgeving te ontdekken. Het hotel ligt op nog geen 500 m van de rivier de Saar, aan de rand van het historische centrum van Saarlouis. Sfeervolle pleinen, winkelstraten en historische bezienswaardigheden vind je op loopafstand. Gelegen op slechts ca. 15 minuten van de Franse grens, is ook een bezoek aan buurland Frankrijk zeker de moeite waard.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 450 km

Afstanden vanaf Victor's Residenz Hotel Saarlouis in Saarlouis:
- Treinstation Saarlouis: ca. 200 m
- Rivier de Saar: ca. 400 m
- Altstadt Saarlouis: ca. 1,5 km
- IJzersmelterij van Völklingen (UNESCO werelderfgoed): ca. 13 km
- Saarbrücken: ca. 24 km
- Saarburg: ca. 42 km
- Centrum Trier: ca. 57 km
- Metz (Frankrijk): ca. 54 km
- Luxemburg Stad (Luxemburg): ca. 150 km

Bereikbaarheid:
- Met de auto: je kunt parkeren in de garage (ca. € 10 p.a.p.n.)

Enkele hoogtepunten tijdens jouw vakantie in Saarlouis
Saarlouis en de omgeving bieden een scala aan prachtige bezienswaardigheden en activiteiten die je vakantie onvergetelijk zullen maken. Hier zijn enkele hoogtepunten om te ontdekken tijdens je verblijf:

Bezoek de vestingwerken
Verken de indrukwekkende vestingwerken van Saarlouis, waaronder de vestingmuren, bastions en poorten die dateren uit de 17e eeuw. Het is een fascinerende duik in de militaire geschiedenis.

Place d'Armes
Wandel rond op het sfeervolle Place d'Armes, geniet van de historische architectuur, bezoek lokale winkels en ontspan op een van de terrasjes.

Ludwigskirche
Bewonder de prachtige barokke architectuur van de Ludwigskirche en verken het indrukwekkende interieur van deze historische kerk.

Saarpromenade
Maak een ontspannen wandeling langs de Saarpromenade, geniet van het uitzicht op de rivier en de groene omgeving.

Fietsen langs de Saar
Huur een fiets en verken de omgeving van Saarlouis langs de fietspaden langs de Saar.

Saarschleife
Ontdek de Saarschleife, een indrukwekkende lus in de rivier de Saar. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf de uitzichtpunten en maak wandelingen langs de Saar.

Völklinger Hütte
Ga naar de Völklinger Hütte, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Dit voormalige ijzer- en staalcomplex biedt fascinerende tentoonstellingen en evenementen over de industriële geschiedenis.

Saarbrücken
Verken de hoofdstad van Saarland, Saarbrücken, op korte afstand van Saarlouis. Bezoek bezienswaardigheden zoals het Saarbrücker Schloss, de Ludwigskirche en de St. Johanner Markt.

Trier
Bezoek de oudste stad van Duitsland, Trier, die doordrenkt is van geschiedenis. Verken de Romeinse overblijfselen, waaronder de Porta Nigra en het amfitheater, en bewonder de historische architectuur. Ook kun je in Trier heerlijk winkelen.

Metz (Frankrijk)
Maak een korte trip over de grens naar Metz, een prachtige stad in Frankrijk. Verken de historische wijken, bewonder de kathedraal van Metz en geniet van de Franse keuken.

Luxemburg-stad
Maak een dagtocht naar Luxemburg-stad en ontdek de charme van deze Europese hoofdstad. Verken het oude stadscentrum, het Groothertogelijk Paleis en de kazematten.

Of je nu op zoek bent naar natuur, cultuur, geschiedenis of gewoon wilt ontspannen, Saarlouis en omgeving hebben voor elk wat wils.

Toon de kaart

Faciliteiten

    • Receptie
    • Lift
    • Victor's Bar
    • Restaurant The Grill
    • Gratis wifi
    • Sauna
    • Fitnessruimte
    • Dakterras
    • Tegen betaling:
    • Parkeergarage ca. € 10 p.a.p.n.

Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
  • Met de Saarland Card (die u ter plaatse ontvangt) kunt u 100 deelnemende attracties en bezienswaardigheden in de regio gratis ontdekken. U kunt de deelnemende golfbanen bezoeken tegen een gereduceerde greenfee. Bovendien is de Saarland Card uw ticket voor bus & trein in Saarland.
Niet inbegrepen
  • Optionele kosten, ter plaatse te voldoen:
  • Huisdieren ca. € 15 p.h.p.n. (opgeven bij boeking)

Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook