Vind Groepsrondreizen Canada
Keuze uit 7 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Ons aanbod groepsreizen Canada is veelzijdig, u reist in een internationaal gezelschap, met een zeer deskundige Engels- of Duitssprekende reisleiding. U reist afwisselend van en naar grote steden en langs  indrukwekkende routes. U zult zelf zien dat een groepsreis door Canada één groot avontuur is. The sky is the limit!

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Van oost naar west

Afhankelijk van de door u gekozen groepsreis door Canada gaat u vanaf de luchthaven op eigen gelegenheid naar uw hotel waar u kennis maakt met uw reisleiding en uw mede reisgenoten. Uw verdere reis gaat met een lokale airconditioned touringcar met toilet. U gaat kennis maken met prachtige steden met ieder een eigen karakter en daartussen veel natuurschoon.

Ontelbaar veel ervaringen wachten op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De grootste gletsjer van Canada in het Jasper National Park, weer later staat u aan de rand van de indrukwekkende Rocky Mountains, in Banff National Park of u spot walvissen bij Vancouver Island. Dit zijn zomaar enkele highlights die u kunt tegenkomen op de door u gekozen groepsreis door Canada. Maar ook Franstalige steden als Montreal en Québec City, samen met Toronto, Vancouver en Ottawa bieden een prettige afwisseling en zijn vaak de start of einde van uw groepsreis door Canada. Of u nou op zoek bent naar een groepsrondreis Canada west of groepsreizen langs oost Canada, u vind het in ons aanbod.

In ons uitgebreide en gevarieerde aanbod rondreizen is ook vrije tijd gehouden zodat u zelf ook nog excursies kunt maken en zo de reis van uw dromen kunt verwezenlijken. Indien u liever op eigen gelegenheid een rondreis door Canada wilt maken, bekijkt u dan ons aanbod individuele rondreizen Canada.

Maar ook als u een droomreis zelf wilt organiseren, kunnen onze reisspecialisten u van dienst zijn. Zij kunnen samen met u een maatwerk reis Canada samenstellen. Zij hebben heel veel kennis samen met lokale partners waar al jarenlang mee wordt samengewerkt. Bekwaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan op een hoop plan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Maatwerk Verre Reizen.

Graag willen wij u ook ons aanbod voor een groepsreis Amerika voorleggen. Ook hier hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Voor nog meer reisinspiratie nodigen wij u uit ons aanbod verre reizen te bekijken.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties

Ervaringen

Rinus en Ria - Meerkerk Onze keuze voor Canada is perfect geweest. De combinatie van natuur en steden van Oost naar West was prima. We reden met een zeer comfortabele touringcar en dat maakt een dergelijke reis wel heel prettig. Alles was perfect geregeld.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • CAN_Quebec City
  CAN_Quebec City
 • Canada Toronto
  Canada Toronto
 • Alberta
  Alberta

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!