Brochure

Duitsland • Oostenrijk • Zwitserland 2021

Looptijd: van januari 2020 tot en met december 2021

Welkom in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Herzlich Wilkommen in Duitsland, Grüß Gott in Oostenrijk en Gruezi in Zwitserland.
Drie landen in één brochure waar u kunt rekenen op een gastvrij en hartelijk ontvangst.

Duitsland, dichtbij en goed!
Ieder jaar wint Duitsland verder aan populariteit onder de Nederlandse vakantieganger. En niet voor niets: Duitsland is dichtbij, gastvrij en afwisselend. En bovendien zeer goed geprijsd!
Geniet samen met de Duitsers van traditionele wijn- en bierfeesten, muziekfestivals en de goede keuken. Vergeet niet een wijn te proberen uit een van dertien wereldberoemde wijnbouwgebieden die Duitsland telt.
De leuke attractieparken in Duitsland hebben een aparte sectie in onze brochures. Leuk voor een korte trip of als onderdeel van een langere vakantie.

Oostenrijk, gezellig natuurlijk!
De gastvrijheid van de Oostenrijkers is wereldwijd bekend. Gecombineerd met een adembenemende natuur is het niet vreemd dat Oostenrijk meer dan eens prijzen wint voor het beste vakantieland van Europa. Nederlanders wisten dit Alpenland in de winter al goed te vinden, maar ontdekken meer en meer de charme van de zomer in Oostenrijk. Het aanbod van all inclusive hotels en vakantieparken is deze zomer verder uitgebreid.

Zwitserland, het dak van Europa
De Zwitsers zijn een sympathiek en gastvrij volk, al lijken ze in eerste instantie wat gereserveerd. Neem de tijd om kennis te maken met de Zwitsers en u treft een warm volk, met respect voor hun onafhankelijkheid, hun traditie, hun 4 landstalen en ontelbare dialecten. De heerlijke chocolade, Zwitserse kazen, prachtige Alpen en gezellige dorpen en steden, maken een vakantie in Zwitserland compleet!

Auto- en treinrondreizen
In totaal 18 prachtige auto-en Treinrondreizen laten u in korte tijd kennismaken met deze prachtige landen. Kies het thema dat bij uw reiswensen past en laat ons u adviseren over het mooiste plekjes die deze landen u te bieden hebben. Na het succes van afgelopen zomer, ook weer in deze brochure: de rondreis “Oostenrijk met de kids”, waarbij onbezorgd genieten met het gezin centraal staat. Nieuw in ons aanbod: ‘Wandelparadijs Oostenrijk’ waar wandel en natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen in de prachtige Alpen.

Wat uw voorkeur ook is, onze Duitsland, Oostenrijk & Zwitsreland brochure heeft voor iedereen wel een passend aanbod.
Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen en wensen u alvast veel voorpret bij het bepalen van uw keuze.

Terug Online bekijken