Brochure

Bus- & Vliegbusreizen

Looptijd: van april 2022 tot en met november 2022

Onbezorgd genieten, zien en beleven
Al 50 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor groepsreizen per bus of vliegtuig naar de mooiste plekjes in Europa. Onze georganiseerde excursie- en rondreizen zijn geheel verzorgd en dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeren, entreegelden, restaurant- en hotelkeuzes en te rijden routes; wij hebben alles al voor u geregeld zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Op reis met de Jong Intra Vakanties

  • Deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding

  • CO2 Neutraal, wij compenseren de Co2 uitstoot van het vliegtuig en de bus

  • Ook in ons aanbod: Fietsbusreizen. Reis per touringcar naar de mooiste bestemmingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk voor een heerlijke fietsvakantie

  • Leuke extra’s zoals ANWB boekje bij diverse reizen en audioguides tijdens de rondleidingen

Onze nieuwe brochure Excursie- en Rondreizen 2022 biedt voor ieder wat wils. 

Laat u verrassen door onze complete programma’s en bijzondere bestemmingen en kies de voor u perfecte busreis.


We hopen u dit jaar te mogen begroeten op één van onze mooie busreizen!


De aangevraagde brochures worden 1x per week op dinsdag verzonden.

Terug Online bekijken