Brochure

Autovakanties 2021 en 2022

Looptijd: van mei 2021 tot en met december 2022

Ver weg is niet altijd lekkerder dan dichtbij.

Niet alleen ons eigen land heeft veel te bieden maar ook de landen om ons heen. Of u nu van bossen, bergen, zee of steden houdt. Shoppen, sportieve tochten maken, natuur en cultuur, het ligt allemaal binnen bereik met uw eigen auto.

In dit magazine met autovakanties in Europa. vindt u boordevol inspiratie, tips en een zorgvuldige selectie van onze vakantieparken, hotels, appartementen en campings op de mooiste plekken in de Benelux, Duitsland, de Alpenlanden en Scandinavië.

We zijn er allemaal minstens één keer per jaar aan toe: een flinke dosis vitamine V. Alleen, samen of met het hele gezin. Het draait om quality time met elkaar, de dagelijkse beslommeringen opzij zetten, de natuur in trekken of eindelijk die mooie stad of regio bezoeken. De tijd tikt gewoon door, de telefoon en e-mail kunnen wat vaker -of zelfs helemaal- uit en de belangrijkste dagtaak is in principe niets doen.

Met de auto bent u zo vrij als een vogel. U bepaalt zelf wanneer u vertrekt, hoe lang u onderweg wilt zijn, u kunt stoppen waar en wanneer u wilt, er kan veel bagage mee en op uw vakantiebestemming heeft u de auto dagelijks bij de hand voor een boodschap of om een uitstapje te maken.

Met de huidige generatie comfortabele auto’s, ingebouwde navigatie en goede snelwegen is een vakantie met de eigen auto ideaal. En het is ook steeds makkelijker en aantrekkelijker om elektrisch te rijden in Europa. Bijkomend voordeel: zo helpt u helpt u mee aan het behoud van de talloze Nationale Parken en natuurgebieden op uw vakantiebestemming. Dát noemen we nu een win-win situatie!

Terug Online bekijken