Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Brochure

Asian Dream Luxe Strandvakanties

Looptijd: van december 2018 tot en met maart 2020

Beleef uw Asian Dream!
Exotische Aziatische bestemmingen met de mooiste stranden, luxe hotels met een onberispelijke service, zeer comfortabel vliegen met de topmaatschappij Singapore Airlines, oftewel de ultieme relaxvakantie. Lijkt het u wat?
Wij laten u graag uw eigen Asian Dream beleven! Droom heerlijk weg bij het bladeren door deze nieuwe uitgave van Asian Dream, het luxe strandvakantie programma dat de Jong Intra Vakanties in exclusieve samenwerking met Singapore Airlines uitbrengt.

Wij selecteerden prachtige Asian Dreams voor u: 9 strandbestemmingen behorend tot de mooiste ter wereld. Het Godeneiland Bali, het groene Langkawi in Maleisië, de Thaise eilanden Phuket en Koh Samui, Khao Lak en Krabi, twee pareltjes aan de Thaise Andaman zee en het Vietnamese Da Nang . Kies uit de mooiste resorts, boutique hotels of overweeg eens een fraaie villa met uw eigen zwembad! Ook kunt u kiezen uit een tweetal luxe privé rondreizen met verblijf in Asian Dream hotels. Een reis op Bali en een combinatie Bali, Flores & Komodo.

Tijdens uw vliegreis (vanaf Amsterdam of Düsseldorf) geniet u aan boord van de service van de ‘Singapore Girl’ in de nieuwste Airbus A350-900. U vliegt altijd via de wereldstad Singapore waar u een stop-over kunt maken met bijvoorbeeld een leuke, korte cruise naar Kuala Lumpur, Penang of Phuket.

Kortom, redenen te over om uw eigen Asian Dream waar te maken. Wij helpen u daar graag bij en wensen u bij voorbaat een droomvakantie!

Terug Online bekijken