Brochure

Asian Dream Luxe Strandvakanties

Looptijd: van april 2020 tot en met maart 2022

Beleef uw Asian Dream!

Exotische Aziatische bestemmingen met de mooiste stranden, luxe hotels met een onberispelijke service, zeer comfortabel vliegen met de topmaatschappij Singapore Airlines, oftewel de ultieme relaxvakantie. Lijkt het u wat?
Wij laten u graag uw eigen Asian Dream beleven! Droom heerlijk weg bij het bladeren door deze nieuwe uitgave van Asian Dream, het luxe strandvakantie programma dat de Jong Intra Vakanties in exclusieve samenwerking met Singapore Airlines uitbrengt.

Wij selecteerden prachtige Asian Dreams voor u: 9 strandbestemmingen behorend tot de mooiste ter wereld. Het Godeneiland Bali, het groene Langkawi in Maleisië, de Thaise eilanden Phuket en Koh Samui, Khao Lak en Krabi, twee pareltjes aan de Thaise Andaman zee en het Vietnamese Da Nang . Kies uit de mooiste resorts, boutique hotels of overweeg eens een fraaie villa met uw eigen zwembad! Ook kunt u kiezen uit een aantal privé rondreizen op Bali, Lombok en Maleisië met verblijf in Asian Dream hotels.

Tijdens uw vliegreis (vanaf Amsterdam of Düsseldorf) geniet u aan boord van de service van de ‘Singapore Girl’ in de nieuwste Airbus A350-900. U vliegt altijd via de wereldstad Singapore waar u een stop-over kunt maken.

Kortom, redenen te over om uw eigen Asian Dream waar te maken. Wij helpen u daar graag bij en wensen u bij voorbaat een droomvakantie!
Terug Online bekijken