Al weer vele jaren kunt u bij ons terecht voor de mooiste riviercruises. Of u nu op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise of een cruise in het voorjaar, de zomer of het najaar, wij bieden het allemaal.

Open dagen

Heeft u altijd al eens een riviercruiseschip willen bekijken? Of zou u graag het schip willen zien waarmee u komende zomer op vakantie gaat? Dat kan tijdens de open dagen van de Jong Intra Vakanties en Feenstra Rijn Lijn in Arnhem. Daar vertellen onze medewerkers u tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van zo'n prachtige riviercruise. Ter afsluiting bieden we u aan boord een kopje koffie met iets lekkers aan.
U bent van harte welkom om 7 schepen te bekijken, waaronder uiteraard onze eigen mps Horizon. Het team van de Jong Intra Vakanties vindt u aan boord van de Horizon voor eventuele vragen en het maken van een boeking.

Arnhem op zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016

Daarnaast bent u op vrijdag 4 maart tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom aan boord van de mps Horizon aan de Rijnkade in Rotterdam.

Meer informatie vindt u op onze nieuwspagina.

Wat een luxe, maar één keer uitpakken en toch iedere dag een andere bestemming

De mooiste rivieren in binnen- en buitenland en diverse cruiseschepen waaruit u kunt kiezen! Wij bieden riviercruises aan in de diverse prijsklasses en in de diverse categoriën.

Laat het land of de regio uw keuze bepalen en kies de voor u perfecte riviercruise. U heeft de keuze uit riviercruises waarbij u in Nederland inscheept, maar u heeft ook de mogelijkheid om prachtige cruises te maken over o.a. de Donau, de Rhône en Saône en de Seine waarbij de heen- en terugreis naar de plaats van inscheping en ontscheping uitgevoerd worden door een comfortabele touringcar. Of bekijk onze prachtige en zeer populaire rijncruises!

Bestemmingen
Vervoer
Met ons op reis
Aanbevolen vakanties
Plan uw reis

De mooiste bestemmingen met zorg gekozen

Bijna een jaar voordat u op vakantie gaat zijn wij bezig met het maken van de routes, worden nieuwe reizen bedacht, inkopers op pad gestuurd en reizen aangepast naar uw wensen. Samen met de rederijen kijken wij continu naar mogelijkheden om ons riviercruise aanbod zo compleet mogelijk te maken en te houden. Dat alles om ervoor te zorgen dat echt iedereen in ons aanbod de voor hem of haar geschikte reis kan vinden! Of u nu voor de eerste keer een riviercruise maakt, maar natuurlijk ook voor de doorgewinterde cruisegast.

Wij bieden voor ieder wat wils, van korte Kerstmarktcruises naar Duitsland, Kerst- en Oud&Nieuwcruises naar Duitsland en Oostenrijk tot 5 tot 16 daagse riviercruises in het voorjaar, de zomer en het najaar naar de diverse bestemmingen in binnen- en buitenland.

Laat uw vakantie al bij uw voordeur beginnen en boek de unieke taxiservice bij, ook kunt u uw riviercruise vaak helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een drankenpakket of een pre-night, waarbij u al de avond voor vertrek kunt inschepen. In alle gevallen staan onze riviercruises garant voor een heerlijke vakantie!

Onze uitgebreide aanbod biedt veel mogelijkheden. Bekijk eens de Donaucruises, moezelcruises of een van onze populaire rijncruises! Of de mogelijkheden per land, een riviercruise Duitsland of riviercruise België, zijn zeker aanraders. Gaat u dit jaar mee met één van onze prachtige riviercruises?

Wij dachten Nederland eigenlijk wel heel goed te kennen, maar vanaf het water ziet alles er heel anders uit. Echt een hele leuke ervaring!

Meneer en mevrouw de Jong

Hoe u naar uw bestemming reist

U kunt kiezen uit diverse categoriën riviercruises:

 • Bus
 • Boot

Riviercruises per bus

Auto

Bij onze riviercruises per bus reist u snel en comfortabel vanuit Nederland per luxe touringcar naar de aanlegplaats van het schip in Passau. Onderbroken door diverse stops komt u aan het einde van de middag op de eerste dag aan in het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland, na het ontbijt op de tweede dag wordt de reis vervolgt en schepen we in de middag in op het schip en begint de riviercruise. Aan het einde van de cruise doen we hetzelfde in omgekeerde volgorde.

Riviercruises per boot

Auto

Dit zijn de riviercruises waarbij u in Nederland aan boord van het schip stapt en niet per bus of vliegtuig naar het buitenland hoeft te reizen voordat u aan uw vakantie begint.

Auto

 

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 40 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto: wij brengen u naar de mooiste plekjes. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding is bij ons gelijk gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

 • De mooiste routes in binnen- en buitenland
 • Uitstekende schepen
 • Optioneel taxivervoer bij te boeken

Maak kennis met ons team

 • Charonne in het Veld-Oling
  Charonne
 • jlo
  Jan Willem
 • trudy
  Trudy

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen

Vind een leuke reis
 • 40 jaar ervaring

  Al meer dan 40 jaar uw betrouwbare reisorganisatie

 • Altijd bereikbaar

  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar

 • Veilig op vakantie

  ANVR, SGR, SKTB en Calamiteitenfonds