Wintersport Zermatt

Wintersport Zermatt

Wie aan Zermatt denkt, heeft direct de karakteristieke Matterhorn voor ogen. Deze legendarische berg bepaalt het gezicht van dit mondaine skidorp. De talloze skimogelijkheden behoeven eigenlijk geen introductie, want met een totaal van 194 km aan pistes zal iedere skiër zich in z'n element voelen. Beleef het ultieme vakantiegevoel tijdens uw wintersport Zermatt!

Lees alles over Wintersport Zermatt

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Zermatt

Wie aan Zermatt denkt, heeft direct de karakteristieke Matterhorn voor ogen. Deze legendarische berg bepaalt het gezicht van dit mondaine skidorp. Het skigebied van Zermatt is absoluut één van de bekendste wintersportgebieden van Zwitserland.

U kunt de auto in het 6 km verderop gelegen Täsch parkeren, waarna u per trein in ca. 10 minuten in het autovrije Zermatt bent.

Naast prestigieuze hotels heeft Zermatt z'n authentieke details kunnen behouden. Het gezellige centrum heeft talloze gebouwen in de typische chaletstijl, u vindt hier volop sfeervolle restaurants, cafés en terrasjes.

De talloze skimogelijkheden behoeven eigenlijk geen introductie, want met een totaal van 194 km aan pistes zal iedere skiër zich in z'n element voelen. Sneeuwzekerheid is hier het toverwoord, want de gletsjer van het Rosaplateau (ca. 95 km pistes) biedt Zermatt, samen met het Italiaanse Breuil-Cervinia, sneeuw gedurende het hele jaar. Het avondvertier vindt u in de pubs, dancings en discotheken en overdag kunt u gebruik maken van overdekte zwembaden, sauna, natuur- en kunstijsbaan en zijn er ca. 30 km aan wandelpaden.


Waarom gaat u op wintersport naar Zermatt

Wintersport Matterhorn Ski Paradise

Tijdens een wintersport Zermatt hoeft u geen dag dezelfde piste te nemen. Het skigebied van Zermatt is enorm! Geniet tijdens uw wintersport Zermatt van meer dan 350 km een ongeëvenaard aantal hoogtemeters en uiteraard het spectaculaire uitzicht op de Matterhorn (4478 meter).


De reis naar uw wintersport in Zermatt

Vervoer naar Zermatt

Zermatt is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 930 kilometer rijden. 

Met de auto naar de wintersport in Zermatt

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Zermatt te gaan. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf, Frankfurt, Karlsruhe en Bazel).


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie