Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Autovakantie Wallis
Keuze uit 13 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2019
December 2019
Januari 2020
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Wallis
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens uw autovakantie Wallis rijdt u naar een waar bergparadijs. Maar liefst 47 bergtoppen liggen hier boven de 4000 meter. Bergen met namen als Matterhorn, Dom en Monte Rosa zullen u wellicht bekent in de oren kliniken. En misschien staat u er binnenkort wel voor als u kiest voor een autovakantie Wallis!

Onze adviseurs

Bent u ook zo gek op bergen? Dan raden we u zeker aan om op vakantie te gaan naar Wallis. Hier liggen maar liefst 47 bergtoppen boven de 4000 meter.
20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Productmanager Duitsland
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Populaire bestemmingen in Wallis

Zeer geliefd!

Wallis is als wintersportbestemming goed bekend, maar ook in de zomer is dit deel van Zwitserland zeer geliefd. Onze autovakantie Wallis is perfect voor u om de indrukwekkende bergen en landschappen in deze regio nu op een andere manier te bekijken, verkennen of misschien wel beklimmen. Er zijn veel fraaie uitzichtpunten wandelend of met een mountainbike bereikbaar die u een betoverende wereld laten zien. Het kanton Wallis is een veelzijdige bestemming, mondaine vakantieplaatsen wisselen elkaar af met rustige bergdorpjes.

Maar er is geen betere én aangenamere manier om deze Zwitserse bergwereld te ontdekken dan een reis met de wereldberoemde Glacier Express. Het hele jaar is deze verbinding tussen St. Moritz /Davos in Graubünden en Zermatt in Wallis open. Dat moet u zien en beleven! Uw autovakantie Wallis kan al niet meer stuk.

Als u er de voorkeur aan geeft om het land of delen van het land te verkennen met de trein dan zou u ook ons aanbod autovakantie Graubünden kunnen bekijken. Vakantiegebied nr. 1 van Zwitserland. Voor al onze autovakanties naar Zwitserland bekijkt u dan ons aanbod autovakanties Zwitserland. Misschien dat u er de voorkeur aangeeft om met een groep te reizen, ook dat is geen probleem bij ons bekijkt u hiervoor onzebusreizen Zwitserland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 13 vakanties in Wallis

Ervaringen

Marcel en Yvonne de Rooij Onze zomervakantie in Zermatt was fantastisch, dit moet je echt zien en beleven. Je kunt er zoveel activiteiten doen dat die 2 weken vakantie omvliegen. Wat een prachtig gebied!
Lees meer Lees minder
Jan en Carla Withagen Eigenlijk zijn we wintersportliefhebbers maar zijn overstag gegaan om nu eens in de zomer hetzelfde gebied op te gaan zoeken. Wat een belevenis is dat, geweldig! Dat gaan we meer doen.
Lees meer Lees minder
De heer en mevouw Smeets - Amstelveen Wij zijn tijdens onze vakantie afgelopen zomer met de Glacier Express van Zermatt naar St. Moritz gegaan. Wat was dat geweldig. Als u in dit gebied bent moet u dit zeker doen, u krijgt er geen spijt van.
Lees meer Lees minder

Wallis in beeld

 • wijn drinken voor een huis in wallis
  wijn drinken voor een huis in wallis
 • lake thun wallis en mont blanc
  lake thun wallis en mont blanc
 • wallis en mont blanc
  wallis en mont blanc

Populaire vakanties in Wallis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 13 vakanties in Wallis
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!