Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een vakantie Zwitserland biedt vele mogelijkheden. Of u nu voor een zomer- of een wintervakantie gaat, in Zwitserland heeft u zeker een leuke tijd. De bevolking is zeer sympathiek en gastvrij. Zwitserland is de bakermat van de wintersport.

Onze adviseurs

Onze groepsreizen naar Zwitserland staan garant voor een prachtige vakantie, prachtige panaroma's, mooie bezienswaardigheden en uitstekende chauffeurs.

trudy
Trudy Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Zwitserland is alleen maar genieten, het hele jaar door. Voor velen is Zwitserland hét land van de bergen. Maar Zwitserland heeft als land veel meer te bieden, Zwitserland heeft geweldige mogelijkheden voor zowel een winter- als een zomervakantie. In de winter bieden de skigebieden veel voorzieningen en op de geprepareerd pistes kunt u genieten van mooie winterpanorama’s. Zwitserland is ook voor de niet-skiërs een ideale bestemming. Zwitserland heeft winterwandelpaden, sneeuwschoenroutes, schaatsbanen, geprepareerde langlaufloipen en snelle rodelbanen. Dit alles voor een actieve ontspanning

Naast onze groepsreizen naar Zwitserland kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een wintersportvakantie Zwitserlandof een autovakantie Zwitserland

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de groepsreizen Zwitserland met een 8,2 en de reisleiders zelfs met een 8,7!

Heeft u ook zin in een fantastische vakantie? Boek dan snel een groepsreis naar Zwitserland.


Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties

Ervaringen

Luud Leliveld Ik heb lang naar deze reis uitgekeken, ik heb er echt van genoten. Goede gezellige chauffeur, goede groep, schitterend weer en een schitterende reis. Allen die daar aan meegewerkt hebben heel veel dank.
Lees meer Lees minder
R van Haaster Door de fijne, ongedwongen wijze van leiden door Jelle kreeg de reis een speciale sfeer. We hebben nog meer gezien dan verwacht!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • stadsgezicht
  stadsgezicht
 • Luzern
  Luzern
 • panoramarijtuig Glacier Express
  panoramarijtuig Glacier Express

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!