Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onze autovakanties Zweden hebben alle ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een topvakantie. Een paar dagen heerlijk tot rust komen in de natuur en daarna weer wat drukte opzoeken in een gezellig stadje. Een autovakantie Zweden kunt u geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Onze adviseurs

Mijn vakantie in Zweden was een van de leukste vakanties voor mij en mijn zoontje. Heerlijk kanovaren, paardrijden, zwemmen in een meertje, het Pippi Langkouspark in Vimmerby, kijken hoe zuurstokken worden gemaakt in Gränna en ravotten in het bos. Mijn zoontje vond het heerlijk! Met het weer hebben we geluk gehad: alle dagen zon. En de terugreis met de ferry van de Stena Line was helemaal een groot feest. Zweden is zeker voor herhaling vatbaar!

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Kom je buiten spelen?

In Zweden is een overvloed aan vrije ruimte, frisse lucht, schoon water en een mooie en oorsponkelijke natuur. In de steden treft u een goede mix van traditie en modern leven. Dat alles maakt Zweden tot een heerlijk en populair vakantieland.

Wanneer u tijdens uw autovakantie Zweden wat ruimte maakt voor een stedentrip Stockholm merkt u dat stad en natuur in perfecte harmonie zijn. Dat geldt overigens ook voor steden als Göteborg en Malmö. De steden liggen in een prachtige natuurlijke omgeving en de eilanden archipel in Stockholm en Göteborg zijn daar wel het beste voorbeeld van. Daarnaast staan de steden bol van mooie architectuur, moderne en oude gebouwen, winkels, kunst en cultuur. Er zijn veel activiteiten, bezienswaardigheden en er is een hoog entertainment gehalte. 

Autovakanties Zweden worden echter voornamelijk geboekt naar de gebieden waar bossen en meren uitnodigen tot outdooractiviteiten. Het stadse leven ontvluchten en mooie wandelingen maken in de frisse buitenlucht. Ga op zoek naar elanden, maak een vlot en vaar over de rivier, klim in de bomen, bouw een boomhut of ga fietsen, raften of paardrijden. Wat u ook zoekt, u vindt het in Zweden. Hoe noordelijker u reist, des te woester en uitgestrekter het landschap wordt. In het zuiden treft u voornamelijk meren, bossen, pittoreske dorpjes en glooiende heuvels en weidevelden.

Zweden staat bekend als een uiterst kindvriendelijk land. Overal vindt u spannende en leuke attracties, speeltuinen en kinderactiviteiten en reizen met kinderen is in Zweden eenvoudig en comfortabel. Een ideale gezinsbestemming dus.

De Zweden zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om uw vakantie goed en zorgeloos te laten verlopen. In de streken Dalarna en Värmland zijn veel Nederlanders die een camping, hotel of vakantiepark runnen. Ze weten als geen ander wat u graag wilt.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties in Autovakanties

Ervaringen

Familie Wittekoek Wat hebben Tim en Anne genoten tijdens onze vakantie Zweden! Wat een kindvriendelijk land, mooie natuur en wat een aardige mensen!
Lees meer Lees minder
Anja Rieborg Mijn man en ik hebben genoten van onze rondreis door Zweden. Alle hotels waren prima geregeld door de Jong Intra en met name de steden Stockholm en Göteborg hebben indruk op ons gemaakt.
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Kanovaren
  Kanovaren
 • Meer met rood huisje
  Meer met rood huisje
 • Helsingborg
  Helsingborg
 • Skellefteå - Foto: Jonatan Stalhos
  Skellefteå - Foto: Jonatan Stalhos
 • Falun - Kopermijn
  Falun - Kopermijn
 • Relaxen meer - Foto: Helena Wahlman
  Relaxen meer - Foto: Helena Wahlman
 • Ullådalen omgeving Åre - Foto: Niclas Vestefjell
  Ullådalen omgeving Åre - Foto: Niclas Vestefjell
 • 14
  foto's
  Landschap Åre - Fot: Niclas Vestefjell

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!