Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Zuid-Afrika

Een vliegvakantie Zuid-Afrika boekt u bij de Jong Intra Vakanties

Lees alles over Vliegvakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

De Jong Intra Vakantie heeft een ruim aanbod vliegvakanties Zuid-Afrika, per touringcar, huurauto of per camper. U reist langs de vele hoogtepunten die Zuid Afrika te bieden heeft en leert de charme van dit land ontdekken.

Onze adviseurs

Of u nu het liefst samen met een groep op pad gaat, of er liever zelf op uittrekt, Zuid-Afrika leent zich er uitstekend voor! Het land is goed bereisbaar, heeft een fascinerende cultuur en historie en uiteraard het vele wild in de mooiste natuurparken van de wereld. Wanneer u een reis naar Zuid-Afrika heeft gemaakt kan het haast niet anders dan dat u zult terugkeren. Zuid-Afrika is uitermate geschikt voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

Corine
Corine
Jorg
Jorg Verre reizen specialist
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

U raakt niet uitgekeken!

Zuid Afrika is een ideale bestemming om tijdens uw vliegvakantie te gaan verkennen. Vliegen naar Zuid Afrika kan gemakkelijk naar Johannesburg en Kaapstad. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het samenstellen van reizen naar Zuid-Afrika!

We bieden groepsrondreizen onder begeleiding van zeer ervaren Nederlands-/Zuid-Afrikaanssprekende reisleiding en individuele rondreizen per huurauto of camper.

We hebben een aantal rondreizen gepubliceerd waarbij de accommodaties alvast voor u gereserveerd zijn zodat u op uw gemak kunt gaan genieten van uw vakantie in Zuid-Afrika.

Uiteraard kunt u bij de Jong Intra Vakanties ook uw wensen met betrekking tot uw vliegvakantie Zuid-Afrika aangeven zodat wij voor u een reisvoorstel op maat kunnen maken.

Een greep uit onze vliegvakanties Zuid-Afrika:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 18 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Bob en Carla Drie weken zijn we met een camper van Johannesburg naar Kaapstad getrokken. In het Kruger National Park gestaan met ons huis op wielen, door Swaziland gereden, de hele Wild-Coast afgereden, de beroemde tuinroute en heerlijk gekampeerd direct aan de Atalantische Oceaan op het strand van Kommetjie bij Kaapstad. Wat een belevenissen, genoeg om het hele jaar op te teren. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Lees meer Lees minder
M Pompe In het najaar hebben we via de Libelle het arrangement Kaapstad, mooiste stad van de wereld geboekt. In december zijn we met de KLM naar Kaappstad gevlogen en werden we 's avonds heel vriendelijk ontvangen op de luchthaven. Vervolgens naar ons appartement vlakbij de V&A gebracht, wat een week lang een perfecte uitvalsbasis was om de stad te ontdekken. Na deze reis zijn ook wij een echte fan van Kaapstad; wat een geweldige stad!
Lees meer Lees minder

Vliegvakanties in beeld

 • Drie Rondavels
  Drie Rondavels
 • Addo Elephant Park
  Addo Elephant Park
 • shutterstock_55401175 Giraffes
  shutterstock_55401175 Giraffes
 • Kaapstad
  Kaapstad
 • Zuid Afrika 101
  Zuid Afrika 101
 • shutterstock_72219214
  shutterstock_72219214
 • Wijnlanden
  Wijnlanden

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 18 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!