Vind Individuele reizen Zuid-Afrika
Keuze uit 16 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Doordat Zuid-Afrika beschikt over een uitstekende infrastructuur is het heel goed mogelijk om dit prachtige land op geheel eigen wijze te gaan ontdekken. Wij reserveren alvast een huurauto en de accommodaties onderweg, het enige wat u nog hoeft te doen is genieten!

Onze adviseurs

Zuid-Afrika heeft naast een prachtige natuur en uiteraard de Big 5, ook een indrukwekkende geschiedenis en een enorm vriendelijke bevolking. Een wandeling door een township, het van dichtbij zien van een imposante leeuw of olifant, de heerlijke wijnen en het lekkere eten... Een vakantie naar dit veelzijdige land zult u niet snel vergeten en u zult zeker nog een keer terug willen komen!

Freek
Freek
Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
martine
Martine Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod reizen maakt het voor u mogelijk om bij ons een schitterende individuele verre reis door Zuid-Afrika te vinden. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het samenstellen van arrangementen in deze bijzondere vakantiebestemming, zowel in groepsverband als op individuele basis. Wat maakt Zuid-Afrika zo leuk om individueel te reizen? In eerste plaats is er de enorm vriendelijke bevolking en daarnaast is het zelf rijden in Zuid-Afrika enorm gemakkelijk, ondanks dat u er links moet rijden. Het land heeft goede wegen en de bewegwijzering is prima. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een compleet pakket te reserveren, inclusief Nederlandstalige routebeschrijving.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 16 vakanties

Ervaringen

Fam. Geurts Bijna vier weken zijn we onderweg geweest met onze huurauto van Johannesburg via Krugerpark, Swaziland helemaal langs de kust via de Wild Coast en de Tuinroute tot aan Kaapstad. Vooraf alles helemaal doorgesproken met Freek en bij de Jong Intra hadden ze alles prima geregeld. Zelfs nog een keer contact gehad met de Jong Intra in Kaapstad om een excursie naar Robben Eiland bij te boeken. Helemaal geen probleem, de kaartjes lagen al klaar bij de receptie in ons hotel in Kaapstad. Gewoon goed geregeld, heel erg fijn!
Lees meer Lees minder
Thea van Deventer We zijn deze zomer met een camper door Zuid-Afrika getrokken. Heel makkelijk geboekt via jullie website en ter plaatse was alles prima geregeld. We kregen een uitgebreide instructie en een heel boekwerk mee. Campings hadden we zelf van tevoren al gereserveerd. Geweldig, of zoals jullie zelf zeggen: Volgende keer weer!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Wijngebied
  Wijngebied
 • Plettenberg Bay
  Plettenberg Bay
 • Nijlpaard
  Nijlpaard
 • Kaapstad stadhuis
  Kaapstad stadhuis
 • Baby olifant
  Baby olifant
 • omgeving Stellenbosch
  omgeving Stellenbosch
 • Discoverer-6
  Discoverer-6
 • Spice Market in Durban
  Spice Market in Durban

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 16 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!