Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Groepsrondreizen Zuid-Afrika
Keuze uit 14 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Geniet in een fijn gezelschap van de meest bijzondere bezienswaardigheden. Excursies en entreegelden zijn inbegrepen en de deskundige Nederlands-/Zuid-Afrikaanssprekende reisleiding zorgt ervoor dat alles voor u geregeld word. Om de reis nog completer te maken sluit u uw rondreis af met een verlenging in de wereldstad Kaapstad of met een verblijf in een geweldige safari lodge.

Onze adviseurs

Wij proberen bij het samenstellen van onze rondreizen altijd de wensen van onze klanten centraal te stellen. We realiseren ons terdege dat men vaak maar beperkt de tijd heeft omdat nou eenmaal niet iedereen 4 of 6 weken van huis weg kan zijn. We hebben daarom een paar reizen waar in een wat hoger tempo langs de hoogtepunten gegaan wordt, maar ook een hele bijzondere groepsrondreis, de Besonder Suid-Afrika. Deze reis is gemaakt zoals wij denken dat u graag een groepsrondreis zou maken; met een kleine groep, in een rustig tempo, meerdere nachten op één plaats verblijven in bijzondere accommodaties of op speciale plekjes en veel inbegrepen. Probeert u het gerust, er gingen u al veel zeer tevreden klanten voor!
martine
Martine Maatwerk specialist
Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Veel zien & veel beleven

Wanneer u met de Jong Intra Vakanties een groepsrondreis maakt door Zuid-Afrika bent u er zeker van dat u veel gaat zien en beleven. Onze groepsrondreizen Zuid Afrika zijn bijzonder populair. De groepsrondreizen zijn goed uitgebalanceerd en worden begeleid door ervaren en deskundige Nederlands-/Zuid-Afrikaanssprekende reisleiding.

U verblijft tijdens de groepsreis Zuid Afrika in goede middenklasse en vaak zelfs eersteklasse accommodaties die altijd centraal gelegen zijn in een stand of het natuurgebied dat u bezoekt. We bieden diverse interessante routes aan, zowel voor wie veel wil zien in een kort tijdsbestek, maar ook voor wie juist wat langer de tijd heeft en in een rustig tempo wil reizen!

Geniet van een georganiseerde reis Zuid Afrika met een groep. Reizen met een groep geeft gezelligheid en er ontstaan in korte tijd mooie vriendschappen. Want er zijn altijd reisgenoten met wie je een klik hebt. 

Een greep uit ons aanbod groepsrondreizen Zuid-Afrika:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 14 vakanties

Ervaringen

F. van Steenbergen Wij hebben een fantastische rondreis door Zuid Afrika gemaakt en zullen deze reis niet gauw meer vergeten. De reis was perfect georganiseerd en de bus was comfortabel. Ook wil ik mijn waardering uitspreken over onze gids, hij was perfect en regelde alles tot in de puntjes. Ik heb op al mijn reizen nog nooit zo'n goede gids meegemaakt, die zijn eigen belang ondergeschikt maakte aan ons groepsbelang. Verder was onze chauffeur erg betrouwbaar en wij hebben ons altijd veilig gevoeld. De accommodaties waren goed tot zeer goed en zeer afwisselend, met als hoogtepunt Buffelsdrift. De excursies waren erg goed,wel een beetje vol programma, had liever gezien dat de reis wat langer was met wat meer rust momenten. In een woord wij hebben genoten van de door georganiseerde rondreis, ik zal deze reis aan iedereen aanbevelen. Tot nu toe ben ik na drie reizen gemaakt te hebben met de Jong Intra nog nooit teleurgesteld, ga zo door.
Lees meer Lees minder
Ria & Chris Konings en Yvonne & Aart van Bergen Bravenboer Wat een belevenis deze mooie, fantastische en indrukwekkende reis welke je Zuid-Afrika in al zijn glorie en diversiteit laat zien. Cultuur, natuur en geschiedenis worden op een zeer gastvrije manier aangeboden. De vele hoogtepunten staan niet ten onrechte in de reisomschrijving vermeld. Een geweldige en bevlogen reisleiding alsmede de zeer goede “passende” accommodaties hebben ons een onvergetelijke en onbezorgde vakantie laten beleven.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Kaapstad
  Kaapstad
 • Neushoorn
  Neushoorn
 • Stokstaartjes in Kgalagadi Transfrontier Park
  Stokstaartjes in Kgalagadi Transfrontier Park
 • ZAF Klein Karoo
  ZAF Klein Karoo
 • Kruger National Park
  Kruger National Park
 • ZAF Kopbeeld autorondreizen
  ZAF Kopbeeld autorondreizen
 • Bongani Mountain Lodge
  Bongani Mountain Lodge

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 14 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!