Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Luxe reizen Zuid-Afrika
Keuze uit 3 vakanties
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Luxe
Goed voorbereid op vakantie

Reizen in luxe door Zuid-Afrika is iets wat zeer tot de verbeelding spreekt. Er zijn legio voorbeelden te noemen van beroemde luxe game lodges in een private game reserve, in en rond de grote nationale parken van Zuid-Afrika. U verblijft hier veelal op basis van Fully Inclusive, hetgeen betekent dat de maaltijden, maar ook vaak koffie en thee, soms ook drankjes, maar in ieder geval ook 1 of 2 game drives per dag zijn inbegrepen, kortom een soort van all inclusive Zuid Afrika, maar dan anders. Wij bieden diverse luxe rondreizen door Zuid-Afrika aan maar kunnen uiteraard geheel op maat een prachtige luxe rondreis Zuid-Afrika voor u samenstellen!

Onze adviseurs

Wanneer u op zoek bent naar een luxe reis Zuid-Afrika bent u bij ons aan het juiste adres! Onze Zuid-Afrika experts kennen de meest mooie plekjes in Zuid-Afrika en kunnen u uit persoonlijke ervaring adviseren.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Jorg
Jorg Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Luxe

Ons reisaanbod

Een luxe reis Zuid-Afrika per huurauto is de perfecte manier om het schitterende land te verkennen. De infrastructuur is goed en de bij uw autorondreis geleverde routebeschrijving (uiteraard in het Nederlands) brengt u gemakkelijk van plaats naar plaats. U kunt zelf bepalen waar u wilt stoppen, wat u wilt gaan zien en in welk tempo.

Reist u liever in groepsverband, dan hebben we ook een schitterende groeprondreizen waarbij u met een kleine groep in een rustig tempo door Zuid-Afrika reist.

  Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

  Bekijk 3 vakanties in Luxe

  Ervaringen

  Mevrouw Bossink Wij zijn meegeweest op de Besonder Suid-Afrika. Met recht een bijzondere reis waar we enorm van hebben genoten. De reisleider wist heel veel te vertellen en ons keer op keer te verrassen met haar kennis van vele ongelooflijke details! Niet elke dag je koffer te hoeven inpakken was ook heel erg prettig!
  Lees meer Lees minder
  Willem van der Ven Onze rondreis kende een paar geweldige toppers. Stuk voor stuk schitterende elegante lodges waar we 's avonds met een glas wijn bij het kampvuur hebben gezeten, genietend van de fantastische sterrenhemel en de geluiden van wilde dieren die in de nacht op rooftocht zijn. Wat een belevenis, geweldig geregeld de Jong Intra Vakanties!
  Lees meer Lees minder

  Luxe in beeld

  • Rhino Ridge Lodge - Hluhluwe
   Rhino Ridge Lodge - Hluhluwe
  • Lekker eten
   Lekker eten
  • Bush villa
   Bush villa
  • Fancourt Golfcourse South Africa
   Fancourt Golfcourse South Africa
  • Leven in luxe
   Leven in luxe
  • Op ontdekking in Zuid-Afrika
   Op ontdekking in Zuid-Afrika
  • Mkuze Falls Lodge
   Mkuze Falls Lodge
  • 10
   foto's
   Spa Treatment

  Populaire vakanties in Luxe

  Geselecteerd door onze experts
  Bekijk 3 vakanties in Luxe
  en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!