Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Goedkope reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika met een kleine beurs

Lees alles over Goedkoop

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Goedkoop
Goed voorbereid op vakantie

Volledig verzorgd op reis tegen de beste prijs! Bekijk ons uitgebreide aanbod goedkope reizen Zuid-Afrika. Reizen die u langs alle hoogtepunten van dit bijzondere land zullen voeren, scherp geprijsd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bij onze groepsrondreizen zijn de excursies en entreegelden alvast inbegrepen zodat u vooraf altijd weet wat uw vakantie gaat kosten. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw ideale rondreis samen te stellen, geheel naar uw wens en binnen uw budget.

Onze adviseurs

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope verre reis, is Zuid-Afrika nog nooit zo interessant geweest! De Zuid-Afrikaanse Rand is in verhouding tot de Euro namelijk goedkoper dan ooit en dit komt natuurlijk alle uitgaven die u ter plaatse nog moet doen ten goede. Geniet u daarom destemeer van een geweldige rondreis door Zuid-Afrika met de Jong Intra Vakanties!

Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Jorg
Jorg Verre reizen specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Goedkoop

Ons reisaanbod

Zuid-Afrika wordt ook wel de wereld in één land genoemd omdat het zo enorm groot en divers is. U kunt er dan ook heel erg goed terecht voor een goedkope reis omdat er bijna overal wel een prijsbewust alternatief is. Goedkoop hoeft in dit geval zeker geen slechte keus te zijn omdat u dan vaak in wat kleinschalige accommodaties verblijft en zo veel meer in contact komt met de lokale bevolking. Vergelijkt u echter altijd goed wat er bij een reis is inbegrepen aan maaltijden en activiteiten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen!

Een greep uit onze goedkope reizen Zuid-Afrika:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 6 vakanties in Goedkoop

Ervaringen

Jodie van Benthem We hebben een geweldige kampeerrondreis gemaakt door Zuid-Afrika. We reden met een safaritruck van Kaapstad naar Johannesburg en onderweg hebben we overnacht op campsites. Midden in de natuur, gewoon in een tentje, wat een geweldig avontuur! De groep bestond uit Nederlanders, maar ook Australiërs, Duitsers, Zwitsers en Engelsen. Met een groot deel van hen hebben we nu contact via facebook en delen we foto's van deze vakantie.
Lees meer Lees minder
Willem en Janneke We zijn net terug van een fantastische reis door Zuid-Afrika met de Jong Intra. Helemaal goed geregeld en zeer zeker aan te bevelen aan vrienden en familie!
Lees meer Lees minder

Goedkoop in beeld

 • Drakensberg
  Drakensberg
 • Hippo
  Hippo
 • Cape Malay
  Cape Malay
 • Olifant met kalfje
  Olifant met kalfje
 • Tuinroute
  Tuinroute
 • wijnlanden bij Kaapstad
  wijnlanden bij Kaapstad
 • golden_gate_www_zuidafrikaspecialist_nl
  golden_gate_www_zuidafrikaspecialist_nl

Populaire vakanties in Goedkoop

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 6 vakanties in Goedkoop
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!