Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Met n ompad in Suid-Afrika betekent een omzwerving maken door Zuid-Afrika in het Zuid-Afrikaans.

De Jong Intra Vakanties heeft een ruim aanbod aan prachtige fly-drive vakanties langs de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. De vlucht en hotelovernachtingen worden al voor u gereserveerd, het enige wat u nog hoeft te doen is genieten.

Na aankomst op de luchthaven in Zuid-Afrika wordt u persoonlijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging. U ontvangt een uitgebreide informatiemap met o.a. een Nederlandstalige routebeschrijvingen met GPS coördinaten, informatie over de route (zoals eventuele tolwegen e.d.), adviezen en tips/suggesties over restaurants en bezienswaardigheden op uw route of de plaats waar u verblijft. Bij onze autorondreizen zit een transfer naar uw eerste hotel inbegrepen, zodat u de volgende ochtend heel gemakkelijk uw huurauto bij uw hotel kunt laten afleveren en u uitgerust aan uw rit kunt beginnen.

Onze adviseurs

Zuid-Afrika heeft een hele goede infrastructuur en onze doordachte autorondreizen bieden u alle gelegenheid om het land op eigen houtje te ontdekken. Wij hebben de overnachtingen alvast voor u gereserveerd en omdat we dit al ruim 15 jaar doen, weten we precies wat er in een bepaalde regio allemaal te beleven en te zien is. Daarbij kunt u het bij ons gewoon aangeven wanneer u in 1 van onze gepubliceerde routes iets zou willen aanpassen of wanneer er naar uw mening toch nog iets in mocht ontbreken. U krijgt van ons een routebeschrijving mee in het Nederlands waardoor u moeiteloos van plaats naar plaats reist. Kan niet anders dan dat u helemaal enthousiast terug komt van uw fly-drive Zuid-Afrika.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Barbara van Eck
Barbara Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

Een fly-drive vakantie door Zuid-Afrika is ideaal om het land op eigen gelegenheid te ontdekken. Al onze routes houden rekening met een aangename rijafstand per dag en de tijd die nodig is voor de te bezoeken gebieden en bezienswaardigheden.

De langere routes tonen u de hoogtepunten van zowel het noorden als het zuiden van het land. Wij bieden ook een aantal kortere routes, waarbij de nadruk meer ligt op een bepaalde streek of gebied, en u meer de tijd heeft om deze regio te ontdekken.

Heeft u zelf een bepaalde route in gedachten? Of wilt u enkele aanpassingen maken in een van onze autorondreizen dan helpen wij u graag met uw fly-drive vakantie op maat!

Hieronder een greep uit onze fly-drive vakanties Zuid-Afrika 

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een fly-drive Zuid-Afrika wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                           

Ervaringen

Gerard van Oosten Wij hebben tijdens de Nationale Parken rondreis wel 7 nationale parken gezien. De een nog fraaier dan de ander, ieder park zijn eigen landschap en beleving. Heb me geen moment verveeld en had nog wel veel langer willen blijven. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Lees meer Lees minder
Paul en Harriet We hadden de luxe versie geboekt van de Manjefiek Suid-Afrika en zijn zo in 25 dagen van Kaapstad naar Johannesburg gereden. Een opeenvolging van hoogtepunten en bezienswaardigheden. Aan het linksrijden in Zuid-Afrika ben je zo gewend, het is eigenlijk heel natuurlijk. De game drives en helemaal de rivier safari in Kruger waren helemaal geweldig en de braai 's avonds laat midden in het park zullen we nooit vergeten. Wat een belevenissen!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Fly-drive Zuid-Afrika

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon perfect geregeld