Veel faciliteiten

Deze bruisende badplaats is schitterend gelegen temidden van weelderige pijnbomen en mooie tuinen aan een van de mooiste inhammen van de Costa Brava. Niets staat een heerlijke zonvakantie Platja d'Aro in de weg!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Bruisend

Zonaanbidders, maar ook liefhebbers van een dagje winkelen kunnen tijdens een zonvakantie Platja d'Aro hun hart ophalen. En bent u 'uitgebruind' dan kunt u 's avonds lekker flaneren in de lange hoofdstraat. De Carretera de San Feliú de Guixols a Palamósmet, met z'n cafeetjes en sfeervolle terassen is dan the place to be!  

En alsof dat nog niet voldoende is lonkt het bruisende en levendige nachtleven. Cafeetjes, restaurants en discotheken zijn het domein van de zonvakantie Platja d'Aro liefhebbers die houden van dansen, wat drinken en gezelligheid. Het kan niet beter tijdens uw zonvakantie Platja d'Aro!

Ontdek tijdens uw vakantie Playa D'aro de omgeving, het nabij gelegen Tossa de Mar is zeker een bezoekje waard. Je vindt er nog middeleeuwse vestingmuren en vanaf de oude vuurtoren heeft een schitterend uitzicht over de kustlijn van Playa d'Aro.

In de omgeving van Playa d'aro zijn voldoende mogelijkheden om u niet te hoeven vervelen. Zo kunt u van Playa d'Aro tot aan Gerona fietsen over een goed begaanbaar fietspad. Tevens beschikt Playa d'aro over een golfbaan, golfliefhebbers kunnen zich hier meer dan genoeg vermaken.

Reist u liever met de pendelbus naar Platja d'Aro aan de Costa Brava? Onze nachtpendelreis brengt u snel, comfortabel en betaalbaar naar uw zonvakantie Platja d'Aro! Uw vakantie Playa d'Aro 2017 vind u gemakkelijk in ons aanbod.

Zoekt u een andere zonnige bestemming dan kunnen wij u onze zonvakanties Costa Dorada of vakanties in andere landen aanraden. Onze zonvakanties Portugal en zonvakanties Italië zijn al jaren erg populair!

Onze gasten beoordelen onze zonvakanties Playa d'Aro gemiddeld met een:

8,2
onze gasten

Bezienswaardigheden van Playa d Aro

Als u op uw zonvakantie Platja d'Aro de omgeving wil verkennen hebben wij enkele tips voor u.

Barcelona

Parc Guell

Barcelona is al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af.

Figueres

Figueres Dali museum

Figueres is een klein plaatsje aan de Costa Brava en ligt op iets meer dan 20 kilometer van de Frans-Spaanse grens in het noordoosten van Spanje in de autonome regio Catalonië in de Provincie Girona. Figueres ligt op ongeveer 130 km ten noordoosten van Barcelona. De stad Figueres was de thuishaven van belangrijke personages zoals Salvador Dalí. Het Theater-Museum Dalí, waar zich het graf van de kunstenaar bevindt, is de belangrijkste bezienswaardigheid. Het Theater heeft een rastervormige koepel en is uitgebreid met de Torre Galatea, waar de surrealistische schilder gestorven is.

Gerona

Girona

De mediterrane stad Gerona ligt in het noorden van Spanje in de regio Catalonië. Door de ligging die iets verder van de kust is, geniet de stad van aangename temperaturen. Het oude stadsdeel ‘Barri Vell’ heeft de meest waardevolle bezienswaardigheden te bieden. Hier vindt u het prachtige plein Plaça de la Independència, de kathedraal van Gerona, oude stadsmuren en enkele originele Arabische badhuizen. In het geschiedenis museum komt u alles te weten over de lange en boeiende geschiedenis van de stad en het verhaal achter gebouw waarin dit museum gevestigd is. Aan de kade van de rivier de Onyar is een bond geheel van kleine en soms statige panden te vinden die de sfeer van de stad benadrukken. De bruggen van de stad die het oversteken van de rivieren mogelijk maken, zorgen voor buitengewoon mooie uitzichten.

Klooster Montserrat

klooster Montserrat

Het klooster van Montserrat is gebouwd op een rotsmassief van het "Catalaans kustgebergte", waarvan de hoogste top 1712 meter bedraagt. Het mooiste gedeelte van dit gebergte is het massief van Montserrat. Het is 10 km lang en 5 km breed. Het hoogste punt is de piek van St.-Jerome: 1235 meter én te bezoeken vanaf het klooster.

Het klooster van Montserrat ligt op 725 meter. 'Montserrat' betekent : geërodeerde berg, het is dan een uniek landschap die men nergens elders in Europa vindt. Montserrat is ook uniek door zijn flora, er zijn niet minder dan 1500 verschillende planten, dit is de helft van de planten die er te vinden zijn over heel Catalonië.

Medes Eilanden

Medes eilanden

De Medes Eilanden oftewel de Illes Medes, hoe ze in Catalaans genoemd worden is een groep kleine eilanden voor de kust van de Costa Brava bij Lloret de Mar. Het is een natuurreservaat waar u met speciale toestemming kunt duiken en van de mooie onderwaterwereld kunt genieten.

Meda Gran is het grootste eiland van de eilanden groep die verder onder andere bestaat uit Medallot, Meda Petita, Ferrenelles, Tasco Petit. De Illes Medas liggen op ongeveer 30 km van Lloret de Mar.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
  Ronald

Platja d'Aro. Ik was er als klein kind als eens geweest, maar kon mij er weinig van herinneren. Maar toen ik er een jaar terug weer even was herkende ik toch vrij veel. Gezellig toeristisch. Absoluut een aanrader!

Ronald

Ervaringen van onze klanten

Bij onze keuze voor een zonvakantie zijn we helemaal afgegaan op de informatie die we op de webside hebben gevonden. We hebben er geen spijt van gehad, prima vakantie gehad.

Top vakantie in een mooie villa. Dit was voor onze relaxen. En als we wilden waren we zo in de gezelligheid van Platja d'Aro!

Kaart van Playa d Aro

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment