Voordelig op vakantie!

Een zonvakantie Lloret de Mar klinkt voor iedereen wel bekend. En terecht! U vindt in deze super gezellige plaats vele winkels en uitgaansgelegenheden, hoge palmen langs de wandelpromenades en niet te vergeten de zee, de stranden en de zon. En niet duur!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Let's Party!

Winkelen en uitgaan is tijdens uw zonvakantie Lloret de Mar 2017 een genot in de talloze winkeltjes, bars en discotheken aan de Calle de la Ville en in de vele zijstraatjes. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor de inwendige mens in de vele cafeetjes, snackbars, eethuisjes, en restaurants.

Onze zonvakanties Lloret de Mar is al jaren een succes, bij zowel jong als oud. U kunt bij ons zowel een appartement, een hotel, eventueel All Inclusive, als een camping boeken. De ligging kan varieren van direct aan het strand, midden in het levendige centrum of in het rustigere gedeelte van Lloret de Mar.

Het seizoen loopt hier van begin maart tot eind oktober. Een zonvakantie Lloret de Mar wil toch iedereen!

Wiilt u met eigen vervoer reizen kijkt u eens bij onze autovakanties Spanje.

Heeft u als eens gedacht aan een zonvakantie Portugal, of misschien een zonvakantie Italë, als alternatief voor een vakantie aan de Costa Brava?

Onze gasten beoordelen een zonvakantie Lloret de Mar gemiddeld met een:

8,3
onze gasten

Bezienswaardigheden van Lloret de Mar

Hieronder treft u informatie aan over enkele bezienswaardigheden in de omgeving van Lloret de Mar:

Barcelona

Parc Guell

Barcelona is al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af.

Figueres

Figueres Dali museum

Figueres is een klein plaatsje aan de Costa Brava en ligt op iets meer dan 20 kilometer van de Frans-Spaanse grens in het noordoosten van Spanje in de autonome regio Catalonië in de Provincie Girona. Figueres ligt op ongeveer 130 km ten noordoosten van Barcelona. De stad Figueres was de thuishaven van belangrijke personages zoals Salvador Dalí. Het Theater-Museum Dalí, waar zich het graf van de kunstenaar bevindt, is de belangrijkste bezienswaardigheid. Het Theater heeft een rastervormige koepel en is uitgebreid met de Torre Galatea, waar de surrealistische schilder gestorven is.

Gerona

Girona

De mediterrane stad Gerona ligt in het noorden van Spanje in de regio Catalonië. Door de ligging die iets verder van de kust is, geniet de stad van aangename temperaturen. Het oude stadsdeel ‘Barri Vell’ heeft de meest waardevolle bezienswaardigheden te bieden. Hier vindt u het prachtige plein Plaça de la Independència, de kathedraal van Gerona, oude stadsmuren en enkele originele Arabische badhuizen. In het geschiedenis museum komt u alles te weten over de lange en boeiende geschiedenis van de stad en het verhaal achter gebouw waarin dit museum gevestigd is. Aan de kade van de rivier de Onyar is een bond geheel van kleine en soms statige panden te vinden die de sfeer van de stad benadrukken. De bruggen van de stad die het oversteken van de rivieren mogelijk maken, zorgen voor buitengewoon mooie uitzichten.

Klooster Montserrat

klooster Montserrat

Het klooster van Montserrat is gebouwd op een rotsmassief van het "Catalaans kustgebergte", waarvan de hoogste top 1712 meter bedraagt. Het mooiste gedeelte van dit gebergte is het massief van Montserrat. Het is 10 km lang en 5 km breed. Het hoogste punt is de piek van St.-Jerome: 1235 meter én te bezoeken vanaf het klooster.

Het klooster van Montserrat ligt op 725 meter. 'Montserrat' betekent : geërodeerde berg, het is dan een uniek landschap die men nergens elders in Europa vindt. Montserrat is ook uniek door zijn flora, er zijn niet minder dan 1500 verschillende planten, dit is de helft van de planten die er te vinden zijn over heel Catalonië.

Medes Eilanden

Medes eilanden

De Medes Eilanden oftewel de Illes Medes, hoe ze in Catalaans genoemd worden is een groep kleine eilanden voor de kust van de Costa Brava bij Lloret de Mar. Het is een natuurreservaat waar u met speciale toestemming kunt duiken en van de mooie onderwaterwereld kunt genieten.

Meda Gran is het grootste eiland van de eilanden groep die verder onder andere bestaat uit Medallot, Meda Petita, Ferrenelles, Tasco Petit. De Illes Medas liggen op ongeveer 30 km van Lloret de Mar.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
  Ronald

Voor wie van de combinatie zon, zee en uitgaan houdt is Lloret de vakantiebestemming bij uitstek. Wat een uitgaansgelegenheden! Topbestemming!

Ronald

Ervaringen van onze klanten

Ook in september en oktober is het hier erg fijn om te zijn. Het klimaat is dan ook erg aangenaam.

Lekker een weekje relaxen na onze examens. Het was top!

Echt een hele leuke vakantie gehad. En jullie hebben een goede hostess in Lloret!

Kaart van Lloret de Mar

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen