Geniet van de tropische aanblik

Pineda de Mar is een kleine badplaats met een gezellig centrum rond een oud pleintje met vele terrasjes, restaurantjes, winkeltjes en smalle straatjes. Met haar tropische aanblik, de schilderachtige taferelen en de fijnkiezel stranden aan het heldere water is het een prima besteming voor een zonvakantie. Pineda de Mar biedt daarnaast ook vele en leuke uitgaansmogelijkheden. Een zonvakantie Pinede de Mar is er voor jong en oud!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

In Pineda de Mar is er plaats genoeg

La Pineda is een zeer gemoedelijk typisch Spaans plaatsje, met een heerlijk lang strand dat uw vakantie gevoel helemaal compleet maakt. U kunt lekker wandelend over het strand, met de bergen op de achtergrond, zowel naar Malgrat de Mar als Calella gaan. Heerlijk langs de vloedlijn, dat geeft toch een fantastisch gevoel op uw zonvakantie Pineda de Mar?

Net als deze twee plaatsen heeft Pineda de Mar een treinstation, waardoor u snel en comfortabel per trein Barcelona kunt bereiken. Leuk voor een dagje uit, een stedentrip Barcelona.

In Pineda de Mar centrum vind je gezellige echte tapasbarretjes, leuke smalle straatjes met winkeltjes en een plein met diverse terrasjes.

Bekijk de mogelijkheden in ons aanbod voor uw vakantie Pineda del Mar 2017!

Onze zonvakanties Costa Dorada kunnen een leuk alternatief zijn als u van een meer bruisende omgeving houdt. Ook voor zonvakanties Portugal of zonvakanties Italië hebben wij uitstekende accommodaties voor u in de aanbieding.

Onze gasten beoordelen deze zonvakantie met een

8,1
onze gasten

Bezienswaardigheden van Pineda de Mar

Wat uw zonvakantie in Pineda de Mar extra leuk maakt, is dat er zowel naar het noorden als het zuiden een treinverbinding loopt. U kunt eenvoudig bezienswaardigheden in de regio bezoeken. Wij geven u enkele tips.

Barcelona

Barcelona Gaudi

Barcelona is immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes, terassen en restaurantjes elkaar af.

Marineland

Marineland

Even buiten Malgrat de Mar ligt een geweldig waterpark, Marineland. De vele glijbanen zijn een belevenis op zich. En wilt u even bijkomen, dan kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een dolfijnenshow!

Serra de Collserola

Serra Collserola

Prachtig natuurgebied even buiten Barcelona. U vindt hier meer dan 1000 verschillende plantensoorten. een schitterend gebied om door heen te wandelen. ook de fietsers kunnen hier hun hart ophalen, want door deze bergketen loopt het (fiets)pad Carretera de les Aigües.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
  Ronald

xx

Ronald

Ervaringen van onze klanten

Prachtig om met de trein langs de kust te kunnen rijden. Je komt snel en eenvoudig op de plaats van bestemming. Het is een heerlijke onderbreking van de vakantie. Maar ook in Pineda de Mar is voldoende te doen. Leuke vakantie.

Het was weer heerlijk om terug te zijn in Pineda de Mar. Voor ons de ideale vakantie bestemming. Volgend jaar weer terug, wij verheugen ons er nu al weer op.

Kaart van Pineda de Mar

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen