De zonvakantie die bij u past

Malgrat de Mar is een gezellige kustplaats met een groot en schoon korrelzandstrand met groene pijnboombossen die tot aan een kalme, diepblauwe zee doorlopen. Zoekt u een leuke vakantiebestemming? Stop met zoeken, want een zonvakantie Malgrat de Mar is het helemaal!

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Volop mogelijkheden!

Voor een vakantie Malgrat de Mar 2017 heeft u bij ons een ruime keuze uit diverse accommodaties. Van een All-Inclusive arrangement tot een gezellige familie camping.

Vrijwel alle locaties liggen nabij het strand. Is dat niet ideaal voor een zonvakantie Malgrat de Mar? De plaats ligt direct aan Santa Susana vast, het jongere zusje van Malgrat de Mar. Beide plaatsen zijn geliefd bij de Nederlanders en u vindt er dan ook diverse Nederlandse horeca-gelegenheden tussen de vele restaurantjes en barretjes. Wilt u het binnenland op een leuke manier verkennen? Er worden in de omgeving veel jeepsafari's georganiseerd.

Naast ons aanbod zonvakanties Malgrat de Mar hebben wij nog veel meer keus. Heeft u bijvoorbeeld al onze zonvakanties Costa Dorada bekeken?

Ook erg populair zijn onze zonvakanties Portugal of zonvakanties Italië.

Vanuit Malgrat de Mar kunt u eenvoudig met de trein naar Barcelona reizen. Ideaal voor een dagtrip. Wilt u wat langer in de hoofdstad van Catalonië vebrlijven, dan kunt u uw zonvakantie Malgrat de Mar verlengen met een stedentrip Barcelona.

Onze gasten beoordelen onze zonvakanties Malgrat de Mar gemiddeld met een

8,2
onze gasten

Bezienswaardigheden van Malgrat de Mar

Als u op uw zonvakantie Malgrat de Mar de omgeving wilt verkennen hebben wij enkele tips voor u.

Barcelona

Barcelona Gaudi

Barcelona is immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes, terassen en restaurantjes elkaar af.

Marineland

Marineland

Even buiten Malgrat de Mar ligt een geweldig waterpark, Marineland. De vele glijbanen zijn een belevenis op zich. En wilt u even bijkomen, dan kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een dolfijnenshow!

Serra de Collserola

Serra Collserola

Prachtig natuurgebied even buiten Barcelona. U vindt hier meer dan 1000 verschillende plantensoorten. een schitterend gebied om door heen te wandelen. ook de fietsers kunnen hier hun hart ophalen, want door deze bergketen loopt het (fiets)pad Carretera de les Aigües.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
  Ronald

Moeilijk om te kiezen wat mijn favoriete hotel in Malgrat de Mar is, maar ik kies voor Luna Club. Net buiten het centrum, met een heerlijk zwembad en de All-Inclusive formule is uitstekend!

Ronald

Ervaringen van onze klanten

Onze vakantie is in één woord fantastisch geweest. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat de info in de brochure helemaal klopt!

Uitstekende vakantie gehad op de camping Resort Els Pins. Voor iedereen aan te raden!

Kaart van Malgrat de Mar

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen