Intro
Lees alles over Last minute
Goed voorbereid op vakantie

U bent op zoek naar een last minute vakantie en daar kunnen wij u zeker bij helpen. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u last minute zonvakanties naar alle bestemmingen aan de Middellandse Zee. Bij ons vindt u de beste last minute deals naar o.a. SpanjePortugal en Italië.

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat u direct moet vertrekken. Onder last minute vakanties selecteren wij alle reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat u vaak tegen een extra scherpe prijs op vakantie kunt.

Bent u flexibel met uw vertrekdatum? Dan kunt u optimaal profiteren van onze last minute aanbiedingen!

Onze adviseurs

Ook kort voor vertrek is er nog genoeg aanbod bij de Jong Intra Vakanties. U profiteert van scherpe prijzen, maar met behoud van de voordelen en kwaliteit van een boeking bij de Jong Intra Vakanties!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist

De leukste last minute vakanties per thema

Last minute zonvakanties

De beste last minute zonvakanties vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Last minute uw zonvakantie boeken? Maak een keuze uit het ruime aanbod van last minute zonvakanties naar o.a. Spanje, Portugal en Griekenland

Voorbeeld 4-kamerstacaravan Vignes

Last minute campingvakantie

De beste last minute campingvakanties vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Last minute uw campingvakantie boeken? Maak een keuze uit het ruime aanbod van last minute campingvakanties naar o.a. Italië en Frankrijk.

De mooiste bestemmingen voor een last minute vakantie

Last minute zonvakantie naar Spanje

Voor de beste last minutes naar Spanje hoeft u niet langer te zoeken. De beste last minute aanbiedingen naar Spanje vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Scherpe last minute deals naar Spaanse campings, appartementen en hotels en alle last minute vliegvakanties naar Spanje overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Kies snel uw last minute vakantie in een van de Spaanse vakantieregio's:
Algarve

Last minute zonvakantie naar Portugal

Voor de beste last minutes naar Portugal hoeft u niet langer te zoeken. De beste last minute aanbiedingen naar Portugal vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Scherpe last minute deals naar Portugese appartementen en hotels en alle last minute vliegvakanties naar Portugal overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Kies snel uw last minute vakantie naar Portugal:

Last minute zonvakantie naar Griekenland

Voor de beste last minutes naar Griekenland hoeft u niet langer te zoeken. De beste last minute aanbiedingen naar Griekenland vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Scherpe last minute deals naar Griekse appartementen en hotels en alle last minute vliegvakanties naar Griekenland overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Kies snel uw last minute vakantie in een van de Griekse eilanden:

Last minute zonvakantie naar Italië

Voor de beste last minutes naar Italië hoeft u niet langer te zoeken. De beste last minute aanbiedingen naar Italië vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Scherpe last minute deals naar Italiaanse campings, appartementen en hotels en alle last minute vliegvakanties naar Italië overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Kies snel uw last minute vakantie in een van de Italiaanse vakantieregio's:
Uitzicht

Last minute zonvakantie naar Malta

Voor de beste last minutes naar Malta hoeft u niet langer te zoeken. De beste last minute aanbiedingen naar Malta vindt u bij de Jong Intra Vakanties. Scherpe last minute deals naar appartementen en hotels op Malta en alle last minute vliegvakanties naar Malta overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Kies snel uw last minute vakantie naar Malta:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 367 vakanties in Last minute

Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een last minute vakantie wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

Vakantie Costa Brava

De voordelen op een rijtje!

 • De beste en meeste last minute vakanties
 • Last minute vliegvakanties en autovakanties
 • Last minute naar uw camping, uw hotel of uw appartement
 • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken,
 • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist

Ervaringen

Fam. Proper In verband met werk boeken wij altijd vrij last minute. Zelfs dan vinden we altijd nog een leuke vakantie en voor een leuke prijs!
Lees meer Lees minder

Last minute in beeld

 • sfeer Sicilie
  sfeer Sicilie
 • gezin op luchtbed
  gezin op luchtbed
 • Strand Portugal
  Strand Portugal
 • Voorbeeld 4-kamerstacaravan Vignes
  Voorbeeld 4-kamerstacaravan Vignes
 • Algarve
  Algarve
 • Uitzicht
  Uitzicht
 • Vakantie Costa Brava
  Vakantie Costa Brava

Populaire vakanties in Last minute

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 367 vakanties in Last minute
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld