Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Last minute

De naam zegt het eigenlijk al ‘laatste minuutje’. U krijgt spontaan vakantiekriebels en vertrekt nog liever vandaag dan morgen. Of u was helemaal niet van plan om dit jaar op vakantie te gaan maar vanwege de weersverwachtingen in eigen land bent u toch wel toe aan een heerlijke last minute zonvakantie.

Algemeen
Ervaringen

Toch nog op vakantie!

U bent op zoek naar een last minute en daar kunnen wij u zeker bij helpen. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. 

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat u ook binnen één minuutje zult vertrekken. Onder last minutes vallen reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat u vaak voor een prikkie op vakantie kunt. Dus als u flexibel bent in vertrekdatum, kunt u hier optimaal van profiteren.

Naast de last minute zonvakanties bieden wij ook diverse last minute autovakanties aan. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw zonvakantie, en wie weet geniet u morgen al van een heerlijke cocktail aan het strand!

Veelal worden last minutes geboekt in de zomermaanden. Echter is het mogelijk het hele jaar door te profiteren van last minutes, zo kunt u bij ons ook terecht voor een leuke last minute stedentrips.

Onze klanten beoordelen onze populaire last minutes met een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • Paul
    Paul
Ook kort voor vertrek is er nog genoeg aanbod bij De Jong Intra Vakanties!
Paul

Ervaringen van onze klanten

In verband met werk boeken wij altijd vrij last minute. Zelfs dan vinden we altijd nog een leuke vakantie en voor een leuke prijs!