Natuurlijke weelde

Een zonvakantie Loano is een prima keuze. Loano is een levendige badplaats aan de Bloemenrivièra.  Langs het strand loopt een promenade met palmen; de Bloemenrivièra wordt dan ook wel Palmenrivièra genoemd. In het aantrekkelijke stadje zijn nog restanten uit de Romeinse tijd te vinden. Een met villa's bebouwde heuvelrug beschermt de vlakte rond Loano met haar groente- en fruitkwekerijen, die onder andere de plaatselijke markt bevoorraden. Op uw zonvakantie Loano, kunt u lekker flaneren over de boulevard, genieten van de terrasjes en genieten van de culinaire specialiteiten in de restaurants.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Italiaanse charme

Loano heeft alle typische karakteristieken van een badplaats aan de Bloemenrivièra: een uitgestrekt zandstrand, een weelde aan palmbomen, een aangename oudere stadskern en natuurlijk bloemen, en natuurlijk een heerlijk klimaat. Wat uw zonvakantie Loano nog aantrekkelijker maakt. In het centrum vindt u nog restanten uit de Romeinse tijd. De architectuur van de straatjes in Loano is typisch voor deze regio en geeft de plaats een speciale Italiaanse charme.

Ook het verderop gelegen Diano Marina, aan de Bloemenrivièra, is een prima vakantiebestemming. Bekijkt u ons aanbod voor een zonvakantie Diano Marina.

Maar wij hebben ook aan de Franse Rivièra volop interssante bestemmingen. Bekijkt u ons aanbod voor een zonvakantie Frankrijk. Wij wensen u met uw keuze voor een zonvakantie Loano, voor straks alsvast veel vakantieplezier.

 

Onze gasten beoordelen onze zonvakanties Loano gemiddeld met een

8
onze gasten

Bezienswaardigheden van Loano

Op uw zonvakantie Loano heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een echte strandvakantie of deels strand en deels bezienswaardigheden gaan bekijken. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet.

Albenga

Albenga

Is een middeleeuws stadje aan de Bloemenrivièra, en waarvan het middeleeuwse centrum goed bewaard is gebleven. Het geldt als één van de meest bezienswaardige in de regio, waarbij de torens rond de kathedraal San Michelle kenmerkend zijn. Overigens is de Kathedraal een bezichtiging meer dan waard. Andere belangrijke gebouwen zijn de doopkapel en het bisschoppelijk paleis. Het heerlijke klimaat zorgt er mede voor dat een bezoek aan het achterland, zoals de kleurige dorpjes in de bergen, een leuk uitstapje is. En heeft u geen zin dan neemt u toch plaats op het strand!

Portofino

Portofino

Portofino ligt aan de Bloemenrivièra op een bergachtig schiereiland dat de status heeft van een regionaal natuurpark. Het plaatsje staat bekend om het haventje, één van de mooiste aan de Middellandse zee, en waar de jetset graag voor anker gaat. In Portefino worden geen auto’s toegelaten en is allen via het water of te voet bereikbaar. Spectaculair is de baai, op de zeebodem ligt een bronzen beeld van Christus wat, vanaf de boot bij een rustige zee, goed te zien is.

Savona

Savona

Is een prachtige badplaats aan de Bloemenriviera, met een prachtige boulevard en strand. Op het strand zijn goede voorzieningen beschikbaar. Indrukwekkend zijn de cruise schepen die Savona als thuishaven hebben. Als u die van dichtbij wil bekijken dan moet u naar de haven lopen die in het historische centrum van de stad ligt. Op de tocht daarheen komt u de bezienswaardigheden van Savona vanzelf tegen. De Kathedraal, de Brandale en Leon Pancaldo toren kunt u niet missen.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
  Ellen
 • 20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
  Pascale

Zoekt u een leuk vakantiepark in Loano? Kijk dan eens naar het Vakantiepark Loano 2 Village! Dit is het beste vakantiepark van de Bloemenriviera en het park heeft zeer veel faciliteiten en is geschikt voor de hele familie.

Ellen

Ervaringen van onze klanten

Omdat we echt laat zijn gaan zoeken, waren een hoop opties niet beschikbaar. Je neemt dan een risico zou je denken. Wij hebben een prima vakantie gehad en een uitstekende accomodatie, Vakantiepark Loano 2 Village. Echt goed.

Kaart van Loano

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment