Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onze buspendels naar Spanje worden uitgevoerd per luxe touringcar en door twee chauffeurs die elkaar afwisselen. Zo heeft u altijd een uitgeruste chauffeur aan het stuur. Nadat alle gasten zijn ingestapt rijdt u naar uw vakantiebestemming, waar u in de ochtend uitgerust zult aankomen. Het vertrek is een week later in de avond, waardoor u maximaal van uw vakantiedagen kunt genieten!

Onze adviseurs

Voordelig, comfortabel en vertrouwd. Dat zijn de buspendels van de Jong Intra Vakanties naar de Spaanse Costa's. Stap in en ervaar het comfort van onze luxe touringcars!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Zonvakanties specialist
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Buspendel

Per luxe touringcar naar Spanje

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw strandbestemming te bereiken? Uitgerust aankomen na een nachtrit aan boord van een luxe touringcar? De Jong Intra Vakanties voert de buspendelvakanties naar Spanje uit met Solmar Tours. U kiest eerst het hotel of appartement op uw vakantiebestemming en boekt eenvoudig een comfortabel buspendel bij. Uiteraard is het ook mogelijk een losse busvakantie Spanje bij de Jong Intra Vakanties te boeken.

Vertrek en aankomst

De touringcars vertrekken op vrijdag of maandag (m.u.v. de eerste en laatste weken van het seizoen) en de chauffeurs rijden u ’s nachts naar uw bestemming waar u de volgende morgen uitgerust aankomt. De terugreis begint op zaterdag- of dinsdagavond waarna u op zondag of woensdag weer terug in Nederland bent.

Chauffeurs en hostess

Onze chauffeur zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt dus altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. Onze buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd. Helaas hebben wij, net als veel andere bedrijven, te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Mede hierdoor kunnen we voor uw komende busreis tot onze spijt geen hostess service noch catering meer aanbieden.

Luxe Royal Class Touringcars

Al onze bussen zijn standaard uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, luchtvering en een dubbel remsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet voor noodgevallen aanwezig. Boven elke stoel bevindt zich een leeslampje en een blower. De Royal Class touringcar heeft op het bovendek 50 Royal Class stoelen, met een stoelafstand van min. 94,5 cm. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar en aan de stoel is een beenplankje en voetensteun bevestigd. Het onderdek heeft 16 Royal Class stoelen, stoelafstand en voorzieningen gelijk aan boven. Kortom: een bijzonder luxe reiservaring.

First Class Touringcar

U ervaart een nieuwe manier van busreizen en busvakanties met de First Class bus! De stoelen zijn uitgevoerd in leer, breder en comfortabeler waardoor u meer bewegingsruimte heeft tijdens uw reis. Er staan slechts 3 stoelen op een rij, u zit dus naast elkaar of achter elkaar. Indien u tijdens de reis achter elkaar zit heeft u de meeste ruimte, maar ook naast elkaar heeft u voldoende ruimte zonder uw medepassagier te storen. Op het bovendek van deze bus staan 36 First Class stoelen en op het onderdek 12 First Class stoelen. Wij hebben acht First Class bussen. Mocht één van deze bussen uitvallen, dan bestaat de kans dat u verder gebracht wordt in een Royal Class bus of andere vervangende bus. Het verschil in toeslag (€ 40) krijgt u voor die betreffende heen- en/of terugreis terugbetaald.

Neemt u voor boeking van de First Class buspendels naar Spanje contact op met de reisadviseurs van ons servicecenter.

Opstapplaatsen pendelreizen Spanje

Er is per boeking maar één opstap- en uitstapplaats mogelijk. De opstapplaatsen Nederweert en Maastricht worden altijd na de wissel aangedaan. Op onze servicelijnen kan het zijn dat u per Comfort Class bus wordt vervoerd. Mochten wij door omstandigheden niet bij machte zijn de door u gekozen op- of uitstapplaats aan te houden, of om economische redenen besluiten de door u gekozen op- of uitstapplaats te wijzigen, dan zullen wij u de reiskosten op basis van openbaar vervoer 2e klasse vergoeden van de door u gekozen opstapplaats naar de door ons aangegeven opstapplaats. Indien er echter door bijvoorbeeld evenementen of in opdracht van de gemeente uitgeweken moet worden naar een andere locatie geldt het recht op vergoeding niet.

Bagage buspendelvakanties Spanje

Per persoon mag u maximaal meenemen: 1 koffer (80x70x30cm) van maximaal 20 kg + 1 tas handbagage, welke onder uw stoel moet passen. Wanneer uw handbagage niet onder uw stoel past, zal de chauffeur om veiligheidsredenen de handbagage in het laadruim plaatsen. Een koelbox kunt u dus niet meenemen in de bus. De volgende hulpmiddelen zijn op aanvraag mogelijk: inklapbare rolstoel, rollator, (kinder)buggy. Dit moet echter vermeld worden bij uw reservering en staat op uw boekingsbevestiging. Ondanks dat de chauffeurs zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de bagage, kan het voorkomen dat er schade ontstaat aan de bagage. Daarom raden we u aan om geen kostbaarheden, zoals laptops e.d. in uw koffer te plaatsen. Opgelopen schade aan bagage kunt u nooit bij ons declareren. Hiervoor adviseren wij u een reisverzekering af te sluiten.

Huisdieren

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen op de buspendels naar Spanje.

Stoelindeling

Wanneer u met vrienden, familie of kennissen samen wilt reizen kunt u dit als preferentie opgeven. Wij kunnen deze preferentie echter alleen garanderen indien u op dezelfde boekingsbevestiging staat.

Uitstapplaatsen hotels en appartementen

De bus zal u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie afzetten. Het is helaas niet altijd mogelijk om u recht voor de deur af te zetten, in verband met bijvoorbeeld smalle straatjes of éénrichtingsverkeer. Het kan dus voorkomen dat u een stukje moet lopen om bij uw accommodatie te komen. Bij de beschrijving van de accommodaties hebben we vermeld waar de bus niet voor het hotel kan stoppen. De (verkeers)situatie kan echter gedurende een seizoen wijzigen, waardoor de informatie niet helemaal up to date kan zijn.

Catering in de bus

Helaas hebben wij, net als veel andere bedrijven, te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Mede hierdoor kunnen we voor uw komende busreis tot onze spijt geen hostess service noch catering meer aanbieden. Voordat u met de bus naar Spanje vertrekt kunt u bij onze cateraar in Maarheeze nog terecht voor verse broodjes en diverse dranken. Daarnaast kunt u natuurlijk uw eigen eten en drinken meenemen voor onderweg. We betreuren deze situatie ten zeerste en wij streven er naar om spoedig op alle pendel bussen weer de service te bieden die u van ons gewend bent.

Op- en uitstapplaatsen en tijden

Tijdens uw boeking kunt u de voorlopige opstaptijden en opstapplaatsen kiezen. Voor exacte opstaptijden dient u uw ticket te raadplegen dat u een week voor uw vertrek ontvangt. Voor alle bussen is het verzamelpunt in Maarheeze, alwaar wordt overgestapt. Na vertrek wordt er eventueel nog even gestopt bij AC-Nederweert en Maastricht om de laatste gasten te laten instappen.

Buspendel

Bestemmingen buspendels Spanje

De Jong Intra Vakanties biedt buspendelvakanties naar Spanje aan op de volgende bestemmingen:

Buspendels Costa Brava

De Costa Brava loopt van de Frans-Spaanse grens tot aan Blanes en biedt geweldige stranden en een gezellig uitgaansleven. Er zijn coole(water-)pretparken, en Barcelona en Gerona liggen om de hoek om uw zonvakantie aan de Costa Brava een cultureel tintje te geven!

Buspendels Costa Barcelona / Costa del Maresme

De Spaanse Costa Barcelona staat garant voor een heerlijke zonvakantie. Of u nu reist met z’n tweeën, met uw familie of met vrienden, deze bestemming is zo veelzijdig dat u er hoe dan ook een geslaagde vakantie zult beleven! 

Buspendels Costa Dorada

De Costa Dorada ligt in de Spaanse provincie Catalonië, ten zuiden van de hoofdstad Barcelona. Deze kuststrook heeft fijn, goudkleurig zand en strekt zich uit langs zo'n 250 kilometer Middellandse Zee.

Buspendels Costa Blanca

Een vakantie aan de Costa Blanca is een vakantie in een streek met wit bloeiende amandelbomen. Vandaar de naam Costa Blanca (witte kust). De mooie stranden en de gezellige plaatsen trekken het hele jaar door vele vakantiegangers en zijn ideaal voor een zorgeloze vakantie.

Vergelijkbaar

De Jong Intra Vakanties heeft naast de buspendelvakanties Spanje en natuurlijk onze rondreizen Spanje en excursiereizen Spanje een uitgebreid aanbod van andere mooie vakanties naar Spanje. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Onze specialiteit in vakantieland Spanje zijn de fly drives Spanje en de autorondreizen Spanje.

Lees meer over autovakanties Spanje of maak direct een keuze uit goede hotels en appartementen in alle regio's van Spanje uit ons aanbod van autovakanties in Spanje. Hier vindt u ook een ruime selectie van autorondreizen, waarbij u in één reis meerdere regio's van Spanje leert kennen en ons aanbod van campings in Spanje.

Geheel verzorgd verblijven in een all inclusive hotel? Ook dat kan prima in Spanje. Bekijk de mogelijkheden van all inclusive Spanje.

Stedenreizen Spanje zijn geliefd bij vele klanten. Barcelona is zelfs één van Europa's meest populaire stedenreisbestemmingen.

Bekijk ook eens: zonvakanties Spanjerondreizen Spanje of vliegvakanties Spanje.

  • Comfortabel per bus naar de Spaanse zon
  • Luxe touringcars en ervaren chauffeurs
  • Gewoon perfect geregeld