Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Saas Almagell

In het overbekende Saasdal ligt Saas Almagell, een gemoedelijk plaatsje. Naast de meer bekende plaatsen Saas Grund en Saas Fee, is Saas Almagell bij uitstek geschikt voor de vakantieganger, die iets meer rust zoekt en als voornaamste doel de mooie natuur heeft.

Lees alles over Saas almagell

Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

  • Altijd sneeuw op uw bestemming
  • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Saas almagell
Goed voorbereid op vakantie

Het meest zuidelijk gelegen dorp in Saasdal is Saas-Almagell. Naast de meer bekende plaatsen Saas Grund en Saas Fee, is Saas Almagell bij uitstek geschikt voor de vakantieganger die iets meer rust zoekt. En voor de vakantieganger die als voornaamste doel de mooie natuur heeft. Saas Almagell kan gerust een wandel-walhalla worden genoemd. Ook het skigebied heeft een rustig karakter, waardoor Saas-Almagell ideaal is voor kleine kinderen en beginners. U vindt er een compact skigebied met royale pistes, waar u heerlijke afdalingen kunt maken. En het uitzicht op het schitterende bergdecor is prachtig! Er gaat een gratis skibus naar het nabijgelegen dorp Saas-Fee.

Een dagje wat anders doen dan skiën of snowboarden? Saas-Almagell is een prima startpunt voor diverse uitstapjes in de omgeving. U kunt gaan schaatsen op de ijsbaan, rodelen, meedoen met een potje curling of door de sneeuw wandelen. Of huur voor meer actie een sneeuwscooter. Winterpret gegarandeerd!

Voor wie is Saas almagell geschikt?

Wintersporten met kinderen

Saas-Almagell is uitstekend geschikt voor wintersport met de kinderen. Sommige pistes zijn zelfs helemaal ingericht voor kinderen! Daarnaast is er een skischool aanwezig waar ook Nederlands wordt gesproken. Ook vindt u er een kinderopvang, kindercarrousel, kinderlift en een oefenweide. Door de aanwezigheid van de oefenweide en de niet al te moeilijke pistes, is Saas-Almagell ideaal voor beginners.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Saas almagell

Populaire vakanties in Saas almagell

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Saas almagell
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service